Philips laajentaa TV tarjontaansa vuonna 2018 uusilla malleilla. Saataville tulee aiemman 55” koon lisäksi nyt myös 65” versioita. Kaikki mallit käyttävät viimeisintä OLED paneelitekniikkaa, Philipsin P5 Perfect Picture kuvanparannuspiiriä ja ovat varustettu Philipsin uniikilla, 3-sivuisella Ambilight-taustavalaistuksella.

Uusia toimintoja koko mallistoon

Kaikki Philips OLED-televisiot käyttävät Android TV käyttöjärjestelmää, joka mahdollistaa TV-sovellusten lataamisen Google Play-kaupasta sekä Philipsin omasta sovellusvalikoimasta. Saatavilla on luonnollisesti kaikki tärkeimmät koti- ja ulkomaiset suoratoistopalvelut.

Philips tuo tuoreen P5 premium-kuvanparannuspiirin tänä vuonna myös keskihintaisiin LED-televisioihinsa. P5 Perfect Picture –piiri pystyy toistamaan loistavalla laadulla niin tavallisen SDR- kuin 4K HDR-materiaalin lähteestä riippumatta – myös verkkopalveluista. Häiriöiden poiston lisäksi P5-piiri parantaa kontrastia, värientoistoa sekä liiketoistoa.

Kaikki uudet 7000-sarjan ja paremmat Philips Android TV-mallit tulevat tukemaan Google Assistant-toimintoa. 6000-sarjan edullisemmat mallit saavat uuden käyttöliittymän, joka kantaa nimeä Saphi. Ensimmäistä kertaa myös koko Philips Ambilight TV-mallisto valaisee seinän television takaa kaikilta kolmelta sivulta.

Philips 65” OLED 973

Berliinin IFA-messuilla syksyllä 2017 esitelty malli tulee saataville nyt myös Suomeen. Televisio on saatu erittäin ohueksi, sillä suurimmat tilat vaativat komponentit on sijoitettu television jalustana tai seinäkiinnikkeenä toimivan kaiutinyksikön sisään. Kaiutin itsessään tuottaa jopa 60W 6.1. äänenlaadun kuuden eteenpäin suunnatun kaiutinelementin avulla. Bassosta huolehtii taakse suunnattu, kolmikehäinen bassoelementti.

65” OLED 973 käyttää Android TV älytelevisioalustaa, jota voi ohjata kaksipuoleisella QWERTY-kaukosäätimellä, ääniohjauksella, älypuhelimella tai jopa yhteensopivalla älykellolla.

Philips 65” OLED 873

OLED 873 käyttää P5 kuvanparannuspiiriä ja Philipsin uniikkia kolmen sivun Ambilight-taustavalaisua. Tämä Ultra HD Premium hyväksytty HDR-televisio toistaa myös HDR10, HLG sekä HDR10+ standardit OLED-televisioiden upealla mustantoistolla ja kirkkailla väreillä. 873 on toki myös varustettu Android TV älytelevisioalustalla.

Philips 55” ja 65” OLED 803

Vielä ennen kesää Philips OLED-tuoteperheeseen liittyy OLED 803, joka tulee saataville 55” ja 65” kokoisena. Kuvan 900nit kirkkaus yhdessä P5-piirin kanssa luovat upean kontrastin, kirkkaat värit, loistavan liiketoiston ja UHD Premium tasoisen HDR-elämyksen.

Android TV älyjärjestelmä tehokkaalla Quad Core-prosessorilla mahdollistaa verkon viihdetoiminnot ja 16GB muisti tarjoaa riittävästi tilaa sovelluksille. Google Assistant-toiminto avustaa sisällön etsimisessä ja television hallinnassa.