Philips televisioiden ja Bowers & Wilkinsin aloittaman yhteistyön ensimmäinen hedelmä, Philips OLED+ 903-televisio on julkaistu. Uutuus tarjoaa upean kuvanlaadun lisäksi loistavan äänenlaadun, jotka yhdessä takaavat mahtavan katselukokemuksen. Tämä on jo huomioitu EISA:n ”Best Home Theatre TV 2018-2019” –palkinnolla.

Uudet Philips OLED-televisiot käyttävät uusinta OLED-paneelitekniikkaa ja ovat 10% kirkkaampia 2017-malleihin verrattuna. Kirkkaimmillaan 2018-mallit pääsevät jopa 1000nit kirkkauteen. Uutudet ovat ensimmäisiä Philips-malleja, jotka toistavat HDR10+ -tasoisen HDR-kokemuksen.

HDR-kuvaa on kuitenkin vielä toistaiseksi rajoitetusti tarjolla, joten valtaosa kuvamateriaalista katsotaan edelleen SDR-laatuisena. Tätä silmälläpitäen Philips on kehittänyt toisen sukupolven P5-piiriin uuden Perfect Natural Reality-tekniikan. Tämä uusi tekniikka perustuu älykkääseen algoritmiin, joka jatkuvasti laskee kuvalähteen laatua, kirkkautta, terävyyttä ja kontrastia ja parantaa näin SDR-materiaalia näyttämään lähes HDR-tasoiselta. Tekniikan avulla saadaan kuvasta irti lisää yksityiskohtia ja siihen saadaan lisää syvyyttä.

OLED+ 903 käyttää äänentoistoon Bowers & Wilkinsin patentoitua kaiutintekniikkaa. Kaiutinelementit on sijoitettu suurempiin, eristettyihin ja jäykempiin koteloihin mikä parantaa äänen laatua elokuvakäytössä, mutta soveltuu mainiosti myös musiikin kuunteluun. Uusi kaiutintekniikka vähentää myös äänen vääristymiä pitäen samaan aikaan dialogin selkeänä ja äänen erottelun aiempaa laajempana. Myös bassontoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Bowers & Wilkings on lisäksi auttanut OLED+ 903:n DSP:n optimoinnissa ja hyvälaatuista äänitehoa onkin saatu televisiosta irti jopa 50W. Televisio edustaa siis todella Bowers & Wilkinsin ‘True Sound’ ideologiaa.

Uudella OLED-paneelitekniikalla toteutettu OLED+ 903 saapuu Suomen markkinoille lokakuussa 55- ja 65-tuumaisina versioina.

Philips 55 OLED 903 svh. 2499,00 euroa
Philips 65 OLED 903 svh. 3499,00 euroa