Volvo lanseeraa uuden Polestar Engineered -varustetason uusiin 60-sarjan T8 Twin Engine -malleihin. Polestar Engineered -varustelun on kehittänyt Volvon urheilullisten sähkökäyttöisten autojen erikoismerkki Polestar. Polestarin asiantuntemusta hyödyntämällä kehitetty paketti optimoi auton pyörät, jarrut, jousituksen ja moottorin ohjausyksikön toimintaa.

Varustetasoon kuuluvissa uusissa kevytmetallivanteissa on avoin rakenne, joka paljastaa huomiota herättävät kullansävyiset jarrusatulat. Kulta on Polestar Engineered -osien tunnussävy. Myös Polestarin tunnukset, mustat kromatut pakoputkenpäät ja kultaiset turvavyöt erottavat Polestar Engineered -autot muista Volvoista. Varusteluun kuuluvat myös Brembo-jarrusatulat sekä Öhlinsin iskunvaimentimet. Moottorin ohjausyksikön hienosäätö kasvattaa T8 Twin Engine -moottorin tehoa ja vääntöä. Ohjelmistopäivitykset parantavat myös taloudellisuutta ja säätävät automaattivaihteiston toimintaa.

Polestar Engineered -varustelu esitellään uuden Volvo S60 sedan -mallin yhteydessä. Polestar Engineered -varustetaso on ensi vuodesta alkaen tarjolla rajoitettuna eränä myös uuteen V60 Sportswagoniin ja XC60 katumaasturiin.