Samsungin QLED-mallisto laajenee uudella Q8D-mallilla, joka on suunniteltu tarjoamaan katseluelämyksiä ilman kompromisseja. Q8D on varustettu Direct Full Array -taustavalotekniikalla ja Ultra Black Elite -kuvanparannustekniikalla, jotka varmistavat syvät mustantasot. Lisäksi tekniikka takaa erinomaisen valovoiman ja täsmällisesti toistuvat, elävät värit. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät televisiosta ihanteellisen näyttölaitteen yksityiskohtaista peligrafiikkaa varten.

Litteä Q8D pystyy peräti 1500 nitin huippukirkkauteen ja 100 % värivolyymiin, mikä tarkoittaa, että värit toistuvat oikein kaikilla kirkkaustasoilla. Q8D tukee myös AMD:n FreeSync -tekniikkaa, joka tarjoaa saumattoman ja sulavan pelikokemuksen 4K- tarkkuudella. Se synkronoi virkistystaajuuden televisioon syötettävän ruudunpäivitysnopeuden kanssa muun muassa Xbox One X -pelikonsolista. Samalla se minimoi screen-tearing -ilmiön esiintymistä ja tekee pelikokemuksesta saumattoman. Televisioihin saa myös ladattua Steam Link -sovelluksen, jonka kautta pelejä voi pelata samaan verkkoon kytketystä PC-tietokoneesta peräti 4K-tarkkuudella.

Television ominaisuuksiin kuuluu myös Samsungin Auto Game Mode -pelitila, joka optimoi television kuva-asetukset ihanteellisiksi pelaamista varten. Pelitila muun muassa erottaa, milloin pelikonsolilla katsotaan elokuvaa ja milloin kyseessä on 60 hertsin pelisignaali. Q8D tarjoaa alle 20 millisekunnin input lagin ja huippunopean vasteajan nauttittavaa pelikokemusta varten.

Samsungin Q8D televisio on saatavana kokoluokissa 55”, 65” ja 75”. Malliston suositushinnat alkavat 2199,00 eurosta.