Samsung Galaxy Tab S4 on suunniteltu koko perheen viihde- ja hyötykeskukseksi. Samsung Galaxy Tab S4:ssä on 10,5-tuumainen Super AMOLED -näyttö 16:10-kuvasuhteella ja 2560×1600 pikselin tarkkuudella. Näyttö on 11 % edeltäjäänsä suurempi ja ulottuu lähes laitteen reunoille asti. Viihdekäyttö huomioiden Galaxy Tab S4:ssä on AKG:n virittämät tehokkaat kaiuttimet ja laite tukee Dolby Atmos -tilaääntä. Tabletissa on 7300 milliampeerin akku, jonka avulla elokuvia voidaan toistaa jopa 16 tuntia yhdellä latauksella.

Daily Board on kodin keskus

Kun Galaxy Tab S4 lepää lataustelineessään, Daily Board -toiminto käynnistyy automaattisesti. Se tuo esiin valikoituja valokuva-albumeja sekä aika- ja säätiedot. Tabletti vie lataustelineessä vähemmän tilaa ja pysyy ladattuna käyttöä varten. Magneettisen POGO-liitännän ansiosta laite on helppo asettaa telineeseen ja poistaa siitä. Käyttäjä voi itse määrittää, mitä valokuvia Daily Board -näkymässä näytetään ja kuinka kauan toiminto on käytössä.

Jopa kahdeksan käyttäjäprofiilia

Galaxy Tab S4 mahdollistaa jopa kahdeksan profiilin perustamisen samalle laitteelle. Yhteiskäyttö on helppoa, kun kukin perheenjäsen voi luottaa esimerkiksi sosiaalisen median kirjautumistietojen pysyvän tallessa omalla profiililla. Tilien vaihto tapahtuu nopeasti aina, kun käyttäjäprofiilia vaihdetaan, ja laitteelle kirjautuminen on sekä turvallista että helppoa iiris- ja kasvontunnistuksen avulla. Perheen pienimmille käyttäjille suunniteltu Kids Mode -tila tekee oppimisesta ja viihdekäytöstä helppoa ja turvallista. Tila tarjoaa oman Kids Browser -verkkoselaimen, Galaxy for Kids -toiminnon ja kahdeksan ilmaista, lapsille sopivaa sovellusta, joihin lukeutuvat muun muassa LEGO Batman, Ninjago Toca Boca ja BRIO World -sovellukset.

Myös hyötykäyttöön

Laitteen mukana tulevan S Pen -kynän avulla käyttäjät voivat työskennellä ja ilmaista itseään luovasti. Kynällä voi tehdä muistiinpanoja suoraan lukitun laitteen näytölle Screen-Off Memo -toiminnolla, navigoiga sovellusten välillä tai järjestellä muistiinpanoja Samsung Notes -sovelluksessa. S Pen mahdollistaa myös entistä persoonallisemmat viestit Samsung Live Message -sovelluksessa.

Sisäänrakennettu DeX-toiminto yhdistettynä erikseen myytävään näppäimistöön tekee Tab S4:stä jopa vaihtoehdon tietokoneelle. Käyttäjät voivat vaihtaa Android-käyttöliittymästä PC-käyttötilaan joko Quick Panel -toiminnon kautta tai yhdistämällä Tab S4:n erikseen myytävään näppäimistökuoreen.

Mikäli käyttäjä tarvitsee enemmän näyttöalaa, Galaxy Tab S4:ään on mahdollista yhdistää ulkoinen näyttö yhteensopivalla HDMI-USB-C-sovittimella (myydään erikseen). Ulkoisen näytön kanssa tabletti toimii tasohiirenä, näppäimistönä tai piirtoalustana S Pen -kynän avulla. Uutena ominaisuutena Tab S4 toimii tässä tilassa edelleen myös Android-tablettina, eli käyttäjät saavat kaksi näyttöä käyttöönsä.