Sinkkujen treffisivusto Match julkaisi järjestyksessään jo kahdeksannen vuosittaisen Singles in America -kyselyn tulokset. Yli 5000 amerikkalaista sinkkua kertoi mielipiteensä mm. seuraavista aiheista:

Ystäviä vai enemmän

69 % vastaajista etsii vakavaa suhdetta, mutta siihen päädytään eri reittejä. 40 % yrittää rakentaa suhdetta rennon ystävyyden kautta, 55 % on ollut Friends with Benefits -seksisuhde ja 44 % haluaisi tutustua heti oikeilla treffeillä. Suuri osa on kokeillut eri lähestymistapoja.

Ystävyyden kautta parisuhteeseen

Hengailusta on tullut uusi tapa tutustua. Ensin tavataan lähinnä rennon ystävyyden merkeissä, ja katsotaan jos siitä kehittyy jotain vakavampaa. Kun tapaa vain ystävyyden merkeissä, on helpompi myöntyä kutsuun lähteä ulos ja yleensä myös lasku jaetaan useammin. 37 % mielestä pussailu sopii hengailuun, kun taas ensitreffeillä se on sopivaa 64 % mielestä.

FWB-suhde

55 %:lla sinkuista on ollut Friends with Benefits -seksisuhde ja 45 % kohdalla seksisuhteesta on kehittynyt oikea suhde. Vain 19 % myöntää etsivänsä aktiivisesti FWB-suhdetta, ja 88 % naisista ja 73 % miehistä paljasti että niin vain tapahtui. Vaikka FWB on yleensä vain seksiuhde, siihen suhtaudutaan kuitenkin vakavasti, sillä usein ollaan ensin ystäviä ja seksi tulee mukaan vasta myöhemmin. 61 % on sitä mieltä että FWB-suhteessa pitää luopua muista seksikumppaneista ja 62 % kokee että FWB-kumppanin ystäviä ei saa treffailla myöhemmin.

Ensitreffeille

44 % sinkuista oli käynyt ensitreffeillä vuonna 2017. Ensitreffeillä ”säännöt” ovat selvästi tiukemmat kuin hengailussa tai FWB-suhteissa. Treffikutsu tulisi esittää 2-3 päivää etukäteen (54 %). Treffipaikkana pitäisi olla ravintola (59 %) ennemmin kuin pikaruokala (22 %). 64 % mielestä suudelmat ovat kuitenkin hyväksyttyjä jopa ensitreffeillä.

Treffivinkkejä naisilta

Naisten mielestä ensitreffeillä on hyväksyttävää ja jopa toivottavaa, että kehut ulkonäköä (94 %), olet vastassa kun nainen saapuu (90 %), halaat tavatessa (82 %), annat poskisuudelman (71 %) ja hoidat laskun (91 % antaisi miehen maksaa laskun, mutta 45 % on valmiina jakamaan kustannukset)

Naisten mielestä ensitreffit voi mennä pilalle hyvin nopeasti, jos räpläät liikaa puhelinta, juot enemmän kuin 2 lasillista, olet töykeä ravintolan henkilökunnalle, myöhästyt yli 15 minuuttia treffeiltä, tai pyydät saada maistaa hänen ravintola-annostaan.

Hyvää ja huonoa seksiä

83 % mielestä huolehtiva ja huomioiva seksikumppani on avain hyvään seksiin. Seuraaviksi tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä kommunikaatio (79 %), hyvä suutelija (76 %) ja orgasmin saavuttaminen (75 %).

Huonoon seksiin voi johtaa liika puhuminen (82 %), intohimon puute (74 %), liian vähäinen aktiivisuus sängyssä (63 %) ja huonot suudelmat (62 %).

Hyvä seksi ei välttämättä toteudu heti. Vain 14 % kokee huonon ensiseksin olevan syy lopettaa tapailu välittömästi, ja valtaosa haluaa kokeilla pari kertaa jos seksi paranee. Naiset olivat kuitenkin vaativampia seksin suhteen. Naiset sietävät huonoa seksiä 70 % huonommin kuin miehet.

81 % miehistä ja 47 naisista on valmis kokeilemaan kolmen kimppaa, ja 39 % heteroista olisi valmis ottamaan mukaan myös oman sukupuolen edustajan…