Suomalaisten rakkain kilpakumppani on tottakai Ruotsi. Onneksi välillä löytyy myös lajeja, joissa ollaan rakkaita länsinaapureitamme parempia. Ja nyt löytyi yksi lisää. Nimittäin kondomivalmistaja Durexin teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset harrastavat seksiä useammin kuin ruotsalaiset.

Tutkimuksen perusteella suomalaiset harrastavat seksiä keskimäärin 6,2 kertaa kuukaudessa. Tämä on lähes kokonaisen kerran enemmän kuin ruotsalaiset, jotka viihtyvät sänkypuuhissa vain vaivaiset 5,4 kertaa kuussa. Valitettavasti tutkimus ei tuonut pelkästään hyviä uutisia. Kyselyn mukaan 22% suomalaisista ei ole tyytyväisiä seksielämäänsä, ja yleisin syy on seksin vähäiseksi koettu määrä.

Tänä syksynä Durex ja (RED)-organisaatio kannustavat ”Give a fuck” -kampanjassaan suomalaisia harrastamaan enemmän ja turvallisempaa seksiä. Kampanja tukee AIDS:in vastaista työtä Afrikassa. Jokainen voi antaa tukensa kampanjalle harrastamalla turvaseksiä, sillä Durex lahjoittaa jokaisesta myydystä Durex-tuotteesta varoja AIDS:in vastaiseen työhön. Turvaseksikampanjan keulakuvana toimii ruotsalainen pop-ikoni Zara Larsson.