Suunto esittelee uuden, aktiiviseen elämäntapaan sopivan kellon. Suunto 3 Fitness lujatekoinen urheilukello liikuntaharrastuksiin, mutta myös sopivan tyylikäs päivittäiseen käyttöön.

Kello tarjoaa yksilöllisen, kuntotasoon perustuvan harjoitteluohjelman ja mukautuu harjoittelurytmiin, mikä innostaa jatkamaan liikkumista. Kellossa hyödynnetään Valencellin kehittämä rannesykemittausta, jonka tietojen avulla kello kykenee määrittämään käyttäjän kuntotason.

Suunto 3 Fitness seuraa aktiivisuutta vuorokauden ympäri taltioimalla askeleet ja kalorit, ja luo yhteenvedot päivittäisestä aktiivisuudesta. Unen laadun seuranta kertoo, kuinka hyvin uni tukee palautumista ja mahdollistaa aktiivisen elämäntavan jatkamisen. Suunto on kehittänyt unenlaadun seurannan, kuntotason määrityksen ja mukautuvan harjoitteluohjauksen yhteistyössä urheilutieteisiin erikoistuneen Firstbeat Technologiesin kanssa.

Harjoittelu Suunto 3 Fitnessillä on helppoa. Kello luo harjoittelusuunnitelman seuraaville seitsemälle päivälle käyttäjän kuntotason ja yleisen harjoitushistorian perusteella. Jos harjoittelukerta kuitenkin jää väliin tai käyttäjä innostuu liikkumaan hieman suunniteltua enemmän, Suunto 3 Fitness mukauttaa harjoitussuunnitelmaa automaattisesti. Lisäksi reaaliaikainen sykeohjaus harjoituksen aikana auttaa varmistamaan, että harjoittelu tapahtuu oikealla intensiteetillä.

Suunto 3 Fitness tulee myyntiin keväällä 2018. Tarjolle tulee viisi eri värimallia: Gold ja All Black (ovh 229,00 eur) sekä Black, Ocean ja Sakura (och 199,00 eur).