Once on kohtuullisen tuore, loppuvuodesta 2015 julkaistu treffisovellus, joka lähestyy treffikumppanin etsintää uudesta näkökulmasta. Tälläkin sovelluksella etsitään sitä täydellistä matchia, mutta suuren tarjonnan sijasta panostetaan laatuun.

Sensijaan että käyttäjä pääsisi selailemaan läpi lukemattomia profiileja, Once-sovellus esittelee käyttäjälle vain yhden loistavan treffikumppaniehdokkaan päivässä. Sovelluksen taustalla oleva järjestelmä hyödyntää algoritmeihin perustuvaa keinoälyä ja valitsee käyttäjän antamien tietojen sopivan ehdokkaan. Jos molemmat pitävät koneen tekemästä valinnasta, pääsevät käyttäjät juttelemaan keskenään. Päätös pitää kuitenkin tehdä vielä saman vuorokauden aikana.

Toinen Once-sovelluksen mielenkiintoinen ominaisuus on arviointi- ja arvostelujärjestelmä, jonka avulla naiset voivat pisteyttää treffikumppaninsa. Jos keskustelu etenee tapaamiseen asti, voivat naiset tämän jälkeen arvioida keskustelun tason, miten treffit sujuivat ja miten hyvin profiilikuva vastaa todellisuutta. Arvostelun tulokset ovat sitten muiden sovelluksen naiskäyttäjien nähtävissä.

Once -deittisovellus on saatavissa iOS (Apple) ja Android (Google) puhelimiin.