Breitling Premier on sveitsiläisen kellovalmistajan uusi mallisto, joka on perinyt hienolta kuulostavan nimensä brändin historiasta. Breitling esitteli 1940-luvulla alkuperäisen Premier-malliston, joka toi kelloihin aivan uutta eleganssia ja muotimaailmasta lainattua ilmettä. Uusi Premier -mallisto esittelee viisi kellomallia, joiden ulkoasuun on haettu samaa näyttävyyttä.

Breitling Premier B01 Chronograph 42

Premier B01 Chronograph 42 on uuden malliston lippulaiva. Kronometrin tarkan kellon toiminnasta vastaa Breitling Manufacture Caliber 01, yksi maailman hienoimmista koneistoista. Mekaaninen automaattikoneisto 70-tunnin käyntivaralla on pakattu 42-millisen rosterikuoren sisään. Kello on valittavissa joko sinisellä tai hopeisella kellotaululla.

Breitling Premier Chronograph 42

Breitling tunnetaan kronografeista. Tätä perinnettä jatkaa Premier Chronograph 42, joka on saatavissa sinisellä tai mustalla kellotaululla, teräs- tai nahkarannekkeella. Tässä kronometrissä koneistona Breitling Caliber 13.

Breitling Premier Automatic 40

Uudessa kellomallistossa näkyvimmin esikuviensa eleganssai esittelee Premier Automatic 40. Kronometrin tarkalla Breitling Caliber 37 automaattikoneistolla varustettu Premier Automatic 40 -mallin kellotaulun väriksi voi valita sinisen, hopeisen tai tummanharmaa. Jokainen värivaihtoehto on saatavissa nahka- tai teräsrannekkeella.

Breitling Premier Automatic Day & Date 40

Breitling Premier Automatic Day & Date 40 ei kerro vain aikaa, vaan kellotaulussa on myös päivämäärä ja viikonpäivänäyttö. Tätä kronometriä pyörittää Breitling Caliber 45, eli mekaaninen automaattikoneisto. Kello on saatavissa sinisellä tai mustalla kellotaululla.

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green

Premier B01 Chronograph 42 on saatavissa myös Bentley British Racing Green -teemalla. Kellon ilmeeseen on haettu isnpiraatiota vuoden 1929 ”Blower” Bentleyn mittaristosta.