Isomman V90 -mallin tapaan, myös Volvo V60 tulee tarjolle korotettuna versiona. Auto on vakiona sporttisen matala, joten maastoversio on saanut huomattavan päivityksen alustaan ja jousitukseen. Volvo V60 Cross Country on huimat 75 mm korkeampi kuin V60 Sportswagon.

Jotta maastoseikkailusta saa täyden nautinnon, on V60 Cross Countryssa vakiona myös AWD-neliveto, alamäkihidastin sekä erityinen Off-Road-ajotila. Uusi V60 Cross Country käyttää skaalautuvaa SPA-rakennetta, minkä ansiosta turvallisuusvarustelu on todella kattava. Autossa on vakiona mm. tieltä suistumisenesto, vastaantulevien ajoneuvojen väistötoiminto ja City Safety -järjestelmä. City Safety auttaa kuljettajaa välttämään potentiaaliset vaaratilanteet auttamalla havaitsemaan jalankulkijat, pyöräilijät ja suuret eläimet.

Uuden V60 Cross Countryn tuotanto alkaa marraskuussa. Uutuus on odotettavissa Suomeen vuoden 2019 alussa. Ensimmäisenä saapuu dieselmoottorinen D4 AWD, jonka lähtöhinta 53 582 euroa. Bensiinimoottorinen T5 AWD saapuu Suomeen kesällä 2019.