Polar on julkaissut Polar V650 -pyöräilytietokoneeseen ohjelmistopäivityksen, joka tuo parannuksia laitteen nykyisiin ominaisuuksiin sekä kolme täysin uutta toimintoa.

Uusina ominaisuuksina ovat Strava Live Segments -tuki, ilmanpainemittariin ja GPS:ään perustuva kaltevuusmittaus sekä harjoituksen aikana näytöllä näkyvät entistä edistyksellisemmät TrainingPeaks-tehometriikat: normalized power (NP), intensity factor (IF) ja training stress score (TSS).

Polar V650 on älykäs pyöräilymittari, jonka avulla voi luoda profiileja erilaisia harjoituksia, kuten maantie, maasto- ja sisäpyöräilyä varten. Profiileja voi muokata niin, että näkyvissä on vain ne tiedot, joita harjoituksessa tarvitaan. Yhdistämällä mittarin Polar-sykesensoriin käytössä on myös muut Polarin älykkäät harjoitusominaisuudet. Polar V650:ssä on OpenStreetMap -tuki, jonka ansiosta pyöräilytietokoneeseen voi ladata jopa 450×450 kilometriä laajan kartta-alueen.

Polar V650 on saatavilla yksittäin, yhdessä H10-sykesensorin tai optisen OH1-sykesensorin kanssa. Vanhoihin laitteisiin uuden ohjelmiston saa ladattua kytkemällä laitteen tietokoneeseen ja hyväksymällä Polar Flow Syncin tarjoaman ohjelmistopäivityksen. Uusiin laitteisiin ohjelmisto latautuu käyttöönoton yhteydessä.