Se mitä naiset pitävät seksikkäänä, poikkeaa selvästi miesten fantasioista. Yleensä naisten mielestä seksikkäät asiat eivät liity lainkaan seksiin, vaan voivat olla paljon arkipäiväisempiä asioita. Naiset sytyttää se mikä vetoaa heidän tunteisiin ja tuntemuksiin, ei pelkästään ajatuksiin. Treffimaailman asiantuntija Marni Kirnys on selvittänyt, mikä naisten mielestä on miehessä seksikästä, ja paljastaa yleisimmät vastaukset.

Mikä naisten mielestä on miehissä seksikästä:

1. Älykkyys

Naiset pitävät miehen älykkyyttä seksikkäänä, mutta vain jos mies ei itse korosta sitä liikaa, tai ole jopa ylimielinen. Jos käyttää älykkyyttään vain muiden aliarvioimiseen, on vaikutus aivan päinvastainen.

2. Matala puheääni

Monet naiset mieltävät matalan puheäänen todella maskuliinisena, ja seksikkäänä ominaisuutena.

3. Upea hymy

Valokuvissa hymy ei ehkä aina toimi, mutta livenä lämmin ja ystävällinen hymy saattaa sulattaa naisen välittömästi.

4. Rehellisyys, uskollisuus ja luotettavuus

Naiset arvostavat miehiä, jotka ovat rehellisiä, luotettavia ja uskollisia. Nämä tekijät eivät ehkä saa naisen housuja välittömästi märäksi, mutta saavat naisen hakeutumaan tällaisen miehe luokse yhä uudestaan.

5. Määrätietoisuus

Kun miehellä on selvä päämäärä, mielipide ja omakin elämä, on se naisista seksikästä. Vaikka nainen haluaa miehen panostavan häneen, haluaa hän että miehellä on tarkka suunnitelma myös oman elämänsä suhteen.

6. Käytöstavat

Naiset arvostavat edelleen perinteisiä herrasmiehen käytöstapoja. Ole kohtelias kaikille, avaa ovi, avusta tuolin kanssa. Älä kuitenkaan tee näitä koska sinun täytyy, vaan koska haluat. Se saa naiset lämpenemään, hyvällä tavalla.

7. Hyvä huumorintaju

Jos saat naisen hymyilemään, tai jopa nauramaan, on hänet paljon helpompi saada ihastumaan. Huumorintaju ei kuitenkaan merkitse pelkkiä vitsien kertomista, vaan yleensä rennompaa suhtautumista elämään. Nainen kaipaa mieheltä määrätietoista otetta, mutta samalla pitää osata ottaa määrätyt asiat huumorilla.

8. Hyvä kommunikointi

Kommunikointi on tärkeää, mutta nainen haluaa myös että mies suhtautuu keskusteluun oikealla tavalla. Jos mies hermostuu herkästi tai alkaa välittömästi puolustautumaan, menettää nainen mielenkiinnon välittömästi. Jos mies kuuntelee rauhassa ja käsittelee asiat ajatuksella, suhtautuu nainen mieheen positiivisesti oli keskustelun aihe mikä tahansa.

9. Hyvät luottotiedot

Kuulostaa ehkä pinnalliselta, mutta hyvä taloudellinen tilanne voi olla naisista seksikästä. Ei (pelkästään) siitä syystä että nainen haluaisi miehen hemmottelevan häntä ylellisillä lahjoilla, vaan hyvä talous voi kertoa miehen olevan ahkera, luotettava ja vastuullinen.

10. Vie roskat pyytämättä

Joskus pienillä teoilla voi naisen mielestä valtava vaikutus. Siis muista viedä roskat, siivota tai käydä kaupassa erikseen naisen pyytämättä, ja nainen haluaa viettää seuraavan vapaan hetkensä intiimisti kahden kanssasi.