Miksi naiset eivät halua seksiä yhtä paljon kuin miehet?
Jos uskomme deittikirjailija Marni Kinrysin vinkkejä, naiset haluavat seksiä yhtä paljon, joskus jopa enemmän kuin miehet. Heidät vain täytyy saada sopivaan mielentilaan. Miesten onneksi Marni on paljastanut 10 vinkkiä miten se onnistuu…

  1. Mielentila ratkaisee

Naisille seksi on enemmän mielentila kuin pelkkä fyysinen kokemus. Jos nainen ei koea oloaan hyväksi, hän ei nauti seksistä eikä myöskään halua siitä. Naiselle tärkeää on tuntea olevansa hyväksytty, haluttu ja kaunis sellaisena kuin on. Hän haluaa tuntea olonsa turvalliseksi kumppanin kanssa, jotta osaa avautua ja nauttia seksistä. Kun pystyt tarjoaa hänelle turvallisen ja itsevarman olon, voit olla varma että pääset itsekin nauttimaan paljon paremmasta seksistä.

2. Rauhoita hänet

Jos nainen on hermostunut tai epävarma, hän tuntee olonsa epämiellyttäväksi. Kun saat hänet rauhoittumaan, hän varmasti myös palkitsee sinut huolenpidostasi. Kerro hänelle että aina kun hän tuntee olonsa epämiellyttäväksi, hän voi vain läpsäistä kättäsi ja lopetat välittömästi. Kun naisella on oma turvaverkko, uskaltaa hän antautua suudelmillesi ja kosketuksellesi paremmin.

3. Kohtele kunnioittavasti

Seksissä naiset saattavat nauttia myös tuhman tytön roolista, mutta sen ulkopuolella saat arvostusta kohteliaalla käytöksellä. Ole rehellinen, kohtele kunnioittavasti, äläkä yritä manipuloida.

4. Älykkyys on seksikästä

Naiset arvostavat älykyyttä ja asiantuntemusta, eivät viisastelua tai toisen vähättelyä. Jos keskustelu siirtyy aiheeseen, josta tiedät tavallista enemmän, tuo asiantuntemuksesi tyylikkästi esiin itsevarmalla käytöksellä ja kertomalla asiasta erikoisia yksityiskohtia.

5. Lausu oikea kohteliaisuus

Kerro naiselle kohteliaisuus, joka kohdituu hänen persoonaansa, ei pelkästään ulkoiseen olemukseen. Kohteliaisuus pitää myös olla juuri häneen suunnattu ja sopiva. Pelkkä opeteltu lause ei ehkä toimi. Naiset ovat nimittäin hieman skeptisiä miesten lausumille kohteliaisuuksille. Se on heidän tapansa suojautua manipulointia vastaan. Mitä paremmin kosketat hänen persoonaansa, sitä aidompi ja siten tehokkaampi kohteliaisuus on.

6. Nosta tunnelmaa pitkin päivää

Jos olette tehneet suunnitelmia illaksi, muistuta itsestäsi muutamalla viestillä jo päivän aikana. Kerro hänelle mitä haluat tehdä hänelle illalla. Kerro miten kuuma ja haluttava hän on. Kerro miten odotat iltaa. Kerro miten joku asia mitä hän tekee kiihottaa sinua. Älä kuitenkaan odota vastausta viesteihisi heti tai välttämättä lainkaan. Voit kuitenkin olla varma että hän on lukenut ne.

7. Tuhma kiusoittelu julkisesti piilossa

Naiset pitävät pienestä kiusoittelusta. Jos vaikka istutte isommalla joukolla pöydän ääressä, hivuta sormiasi kevyesti hänen reittä pitkin. Tee sama muutaman kerran illan aikana lyhyissä jaksoissa ja loppuillasta, kun olette kahdestaan, hän käy välittömästi kimppuusi.

8. Paljasta villi puolesi

Naiset kiihottuvat siitä, kun mies osoittaa kuinka paljon hän haluaa tätä. Kerro viestillä kuinka haluat häntä. Suutele häntä intohimoisesti ja yllättäen. Ota hänestä hellä, mutta tiukka ote kun suutelette. Vaikka naiset arvostavat hyvää käytöstä, sängyssä villimies saa pisteitä. Naiset nauttivat tällaisesta huomiosta, mutta vain kun saavat sitä mieheltä johon tuntevat vetoa, eivät kaikilta miehiltä.

9. Kosketa hellästi koko vartaloa

Nainen haluaa nauttia koko vartalollaan, ei vain sillä yhdellä osalla. Kun pääset hänen lähelleen, kosketa hänen vartaloaan joka puolelta; hiero kevyesti pohkeita, anna sormen liukua kevyesti sisäreittä pitkin, vie kätesi hänen vatsalleen ja rinnoille, suutele hellästi niskaa ja kaulaa.

10. Kerro suoraan mitä haluat

Kun nainen kokee olonsa hyväksi, tarvitaan enää pieni rohkaisu, jotta hän muuttuu villiksi seksipedoksi. Kerro hänelle suoraan mitä haluat tehdä hänelle, tai mitä haluat hänen tekevän sinulle, ja miten hyvältä se tuntuu. Päättäväinen ja itsevarma ele saa naisen villiksi.