Lamborghini esitteli tuoreen painoksen V10-moottorilla varustetusta Huracan urheiluautosta. Uusi Lamborghini Huracan EVO yhdistää Huracan Performante -erikoismalliin suorituskyvyn ja uuden sukupolven ajodynamiikan.

Huracanin 5.2-litrainen vapaastihengittävä V10 on päivitetty tarjoamaan lisätehoa, sekä entistäkin vaikuttavamman äänimaiseman uuden putkiston avustuksella. Moottori tuottaa tehoa 470 kW (640 hv) ja vääntöä 600 Nm. Huracan EVOn tyhjäpaino on vain 1422 kiloa, joten teho/paino-suhde on erinomainen. 7-portaisen kaksoiskytkinvaihteiston ja nelivedon avustamana Lamborghini Huracan EVO kiihtyy satasen vauhtiin 2,9 sekunnissa, ja 200 km/h saavutetaan 9,0 sekunnissa. Jos suoraa riittää, voi huippunopeudeksi saavuttaa 325 km/h.

Hidastuvuus on lähes yhtä vaikuttava. Etuakselilla vauhtia hillitsevät 380 mm jarrulevyt ja 6-mäntäiset jarrusatulat. Taka-akselilla tehtävästä huolehtivat 356 milliset levyt ja 4-mäntäsatulat. 100 km/h vauhdista auto tarvitsee pysähtymiseen vain 31,9 metrin matkan. Huracan EVO on varustettu säädettävällä MagnaRide -iskunvaimennuksella ja nelipyöräohjauksella. Auton ajodynamiikan sydämenä toimii Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI) -keskusyksikkö, joka optimoi ajoneuvon käytöksen vastaamaan kuljettajan toiveita lähes ennakoiden jokaisen kuljettajan määräämän liikkeen.

Lamborghini Huracan EVO -mallin veroton suositushinta Euroopassa ilman paikallisia veroja ja kuluja on 184 034 euroa. Verojen ansiosta hinta Suomessa onkin sitten jotain aivan muuta.