Audi Q7 uudistuu sekä ulkoisesti että teknisesti. Keulalla huomiota herättää suuri kahdeksankulmainen Singleframe-säleikkö kuudella pystysuoralla rivalla. Sporttisen ilmeen voi täydentää S line -paketilla, joka sisältää urheilulliset puskurit edessä ja takana, kokonaan korin väriseksi maalatun leveän pohjapanssarin ja 19-tuumaiset alumiinivanteet. Autoon on saatavissa myös HD Matrix LED -ajovalot laserkaukovalolla.

Päivitetty ajodynamiikka

Lisävarusteena saatavilla olevan nelipyöräohjauksen lisäksi autoon on saatavana sähkömekaaninen aktiivinen kallistuksenvakaaja. Säätyvät vakaimet vähentävät korin liikkeitä ajettaessa suoraan epätasaisella tiellä. Urheilullisella ajotyylillä ajettaessa järjestelmä pyrkii vähentämään korin kallistelua tiukoissa mutkissa.

Mukautuvan ilmajousituksen ansiosta Q7 on mukava matka-ajossa. Ilmajousitukseen sisältyy säädettävä maavara, joka yhdessä quattro-nelivedon kanssa mahdollistaa etenemisen myös huonokuntoisilla reiteillä. Sopiva offroad-ajoprofiili valitaan Audi drive select -järjestelmästä, jossa valittavana on kaikkiaan seitsemän ajoprofiilia. Audi Q7 -malleihin on valittavissa myös mukautuva ilmajousitus Sport, joka alentaa maavaraa 15 mm verrattuna vakiokorkeuteen.

Kevythybriditekniikka vakiona

Audi Q7:n kaikki moottorivaihtoehdot on varustettu kahdeksanvaihteisella tiptronic-automaattivaihteistolla ja jatkuvatoimisella quattro-nelivedolla. Lanseerausvaiheessa tarjolla on kaksi dieselmoottoria, mutta pian sen jälkeen myös bensiinimoottori ja myöhemmin on saataville tulossa myös ladattava hybridi.

Audi Q7 -malleissa vakiona olevalla kevythybriditeknologialla on suuri merkitys moottorien taloudellisuudelle: se voi vähentää polttoaineen kulutusta jopa 0,7 litraa 100 kilometrillä. Sen keskeinen komponentti, hihnalla toimiva starttigeneraattori (BAS) lataa 48 voltin sähköjärjestelmän litiumioniakkua jarrutuksen aikana jopa 8 kW:n teholla.

Uudistunut Audi Q7 saapuu Suomeen loppusyksystä 2019. Suomen hintoja ei ole vielä vahvistettu.