Uusi Bentley Continental GT esiteltiin luonnollisesti isolla W12-moottorilla varustettuna. Seuraavaksi mallisto monipuolistuu hieman pienemmän, mutta silti mukavan tehokkaan voimanlähteen muodossa.

Continental GT:n pienempi moottorivaihtoehto on 4.0-litrainen, kahdella turboahtimella varustettu V8. Moottori tuottaa tehoa 550 hevosvoimaa ja vääntöä 770 Nm, joten ajonautinto ei jää tehoista kiinni, ja paremman painojakauman ansiosta V8-mallin kerrotaan tarjoavan jopa isoveljeään paremman, ketterämmän ajotuntuman. Auton varusteluun kuuluvat 8-nopeuksinen automaattivaihteisto, ilmajousitus ja takavetopainotteinen nelivetojärjestelmä.

Suorituskyky pitäisi olla kohdillaan. Kiihdytys satasen vauhtiin onnistuu Coupe -mallilla 4,0 sekunnissa ja Convertible-avomallilla 4,1 sekunnissa. Huippunopeus on 318 km/h. Silloin kun autolla matkataan rauhallisen tyylikkäästi, kytkee moottorinohjaus puolet sylintereistä pois käytöstä taloudellisuutta parantaakseen.

Jos Continental GT on tulossa ajoon vain aurinkoisina päivinä, voi harkita samantien Convertible-avomallia. Auton kangaskattoa voi operoida kätevästi vain nappia painamalla. Katto nousee tai laskee vain 19 sekunnissa, myös ajon aikana kunhan ajonopeus on alle 50 km/h. Katon väriksi on tarjolla seitsemän vaihtoehtoa, mukaanlukien uusi tweed-väritys.

Bentley Continental GT:n toimitukset alkavat päämarkkinoilla Pohjois-Amerikassa vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä, ja muilla markkinoilla vuoden 2020 alkuvuoden aikana.