Varoitus. Tuhmaa sisältöä!

Seksissä uros saa usein olla se aktiivisempi osapuoli ja säädellä touhuamisen kiihkeyttä naisen reaktioihin vastaten. Välillä voi kuitenkin vaihtaa osia ja päästää nainen säätelemään nautinnon rytmiä. Tässä yhdeksän asentoa, joissa nainen saa dominoida urostaan. Näistä yhdeksästä liikkeestä voi kehitellä vielä omia versioita paikan, kalusteiden ja molempien notkeuden mukaan.

Ratsailla

Naisen ollessa päällä saa hän päättää vapasti kulman, rytmin ja liikkeen syvyyden. Ratsastus tarjoaakin runsaasti vaihtoehtoja naiselle nauttia uroksesta. Intiimeimmän kokemuksen saa kun nainen laskee vartalonsa uroksen rinnan päälle. Kannattaa myös kokeilla taaksepäin nojaamistä, mikä tarjoaa aivan erilaisen tuntuman molemmille…

Ratsailla samansuuntaisesti

Ratsastuksen voi myös toteuttaa toisinpäin. Tässä asennossa nainen voi helposti hyödyntää tilannetta ja nauttia uroksen lisäksi esimerkiksi lelun tuomasta lisävaikuttimesta.

Sängyn laidalla

Tässä mies asettuu sängyn laidalle selälleen ja antaa naisen käyttää itseään vapaasti omaksi ilokseen. Ihokosketus jää vähäiseksi mutta toisaalta pelkkä herkkien alueiden yhteenliittyvyys voi tarjota aivan uudenlaisen kokemuksen.

Sylissä

Syli on paras asento hellään läheisyyteen. Uroksen syliin laskeutuessaan nainen tulee todella lähelle. Tässä asennossa pääsevät molemmat nauttimaan toisistaan myös huulien, kielen ja käsien hellästä kosketuksesta.

 

Sylissä sängyn reunaa vasten

Hieman enemmän notkeutta ja kestävyyttä on nostaa naaras ilmaan. Jos tämän toteuttaa sängyn reunaa vasten, voi nainen ottaa tukea jaloilla, mikä helpottaa uroksen tehtävää. Samalla nainen voi säädellä asentoa ja rytmiä nauttiessaan olostaan uroksen sylissä.

Ilma-akrobatiaa

Tämä liike vaatii jo kestävyyttä ja pientä akrobatiaa, eikä ehkä sovellu kovin pitkäkestoiseen leikkiin, mutta tarjoaa mukavan mahdollisuuden päästä nauttimaan läheisyydestä ja ehkä voimakkaammista liikkeistä vartaloiden keinuessa samaan tahtiin.

Palvelija polvillaan

Suuseksi tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja naisen olla hallitsevassa roolissa, miehen toteuttaessa kuuliaisesti naaraan komentoja ja toiveita.

Palvelija selällään

Parhaiten naaras saa dominoitua urosta miehen asettuessa selälleen. Tässä nainen pääsee täysin säätelemään kielellisen nautinnon tahtia.

Suuseksi seinää vasten

Kiihkeä uros ei aina malta odottaa sänkyyn asti vaan saattaa innostua tarjoamaan naaraalle nautintoa heti kun saa hänet riisuttua. Suuseksi seinää vasten sopii hyvin pikaisiin kohtaamisiin, ja paikkoihin, joissa tila on vähissä. Tietenkään kiire ei saisi ikinä olla, mutta joskus lyhyetkin hetket on pakko hyödyntää…