Bentley Motors on avannut ensimmäisen palvelupisteensä Suomeen. K-Caaran operoima Bentley Suomi sijaitsee Espoossa, osoitteessa Piispantilantie 2.

Bentley Suomen Espoon liikkeestä löytyvät esittelytilat sekä myynti- ja huoltopalvelut. Bentley-mallisto sisältää Bentayga ja Continental GT -mallistot sekä uuden Flying Spurin. Liikkeen esittelytiloissa on nähtävillä laaja valikoima ulkovärejä ja nahkavaihtoehtoja eksklusiivisessa ympäristössä.

Bentaygan ladattava hybridiversio on Suomen markkinoiden tärkein malli. Bentaygan hybridi yhdistää turboahdetun 3.0-litraisen V6-bensiinimoottorin edistykselliseen sähkömoottoriin. Sähkömoottori tarjoaa tehoa 94 kW ja vääntöä 400 Nm. Hybridijärjestelmän maksimivääntö on 700 Nm. Molempien voimanlähteiden ollessa käytössä auto kiihtyy satasen vauhtiin parhaimmillaan 5,5 sekunnissa.

Se tarjoaa toimintamatkaa yhteensä noin 747 kilometriä (WLTP) ja puhtaasti sähköllä toimintamatka on noin 39 kilometriä yhdellä latauksella. Bentaygan ladattavan hybridin CO2-päästöt 79 g/km (WLTP) ja yhdistetty kulutus 3,5 l/100 km.