BMW:n 8-mallisto kasvaa ja tarjoaa lisää tilaa neliovisen Gran Coupe-mallin myötä. Gran Coupen akseliväli on 201 millimetriä pidempi kuin BMW 8-sarjan Coupe -mallissa, minkä ansiosta takapenkkiläisillä riittää jalkatilaa.

Ulkomitoiltaan Gran Coupe on 231 millimetriä pidempi, 30 millimetriä leveämpi ja 61 millimetriä korkeampi. Sisätiloihin urheilullisuutta tuovat sähköisesti toimivat nahkaistuimet, joissa päätuki on integroitu tyylikkäästi selkänojaan. Myös takapenkillä on kaksi erillistä istuinta, jotka tukevat istujaa sivusuunnassa. Näiden välissä on kolmas istuin lyhyitä matkoja varten. Gran Coupé -malliin on saatavissa lasikatto, joka tekee autosta poikkeuksellisen valoisan. Lasikatto jatkuu yhtenäisenä tuulilasista takaikkunaan.

Moottorivaihtoehdot ovat BMW 840i (340 hv), BMW 850i (530 hv) ja BMW 840d (320 hv). 840i on saatavissa myös takavetoisena, muiden moottoreiden yhteydessä on aina xDrive-neliveto. Matala painopiste, tasainen painojakauma ja älykäs materiaalien käyttö takaavat myös neliovisen version ajonautinnon. Alumiinin, magnesiumin ja hiilikuidulla vahvistetun muovin käyttö materiaaleina on auttanut pitämään korin sopivan jäykkänä sekä auton painon kurissa. Neliovinen Gran Coupe on vain noin 70 kiloa painavampi kuin kaksiovinen Coupe. Malliston tehokkain, eli 4.4-litraisella V8-moottorilla varustettu BMW M850i xDrive Gran Coupe kiihtyy satasen vauhtiin parhaimmillaan 4,4 sekunnissa.

Auto esitellään kesäkuussa ja lanseerataan syyskuussa 2019.