Mersujen virittelijänä tunnettu Brabus on kehitellyt Mercedes-AMG G 63 -mallista vaikuttavan näköisen Brabus Black Ops 800 -erikoismallin.

Vaikka auton nimi on Black Ops, niin liikkuminen tällä laitteella ei onnistu aivan huomaamatta. Kiiltävän mustassa autossa erottuvat vain punaiset yksityiskohdat sekä hiilikuidusta valmistetut osat, kuten konepellin ilmanottoaukko sekä katolle asennettujen LED-valojen kehykset. Autossa on Brabus Widestar -korisarja, joka tuo ulkonökään rajumpaa ilmettä. Brabus on 10 senttiä vakiomallia leveämpi. Pyöränkaaria ei ole venytetty vain ulkonäkösyistä, vaan tilaa on tarvittu 23-tuumaisille vanteille ja 305/35 R 23 -renkaille. Vanteet ovat kiiltävän mustat, samoin kuin jarrusatulat. Mustassa erottuvat ainoastaan punaiset Brabus-logot.

Black Ops 800 -nimen numerosarjan juontaa tietysti auton tehoista. AMG:n 4.0-litraista, tuplaturbo V8-moottoria on piristetty tuottamaan 588 kW (800 hv) tehoa ja 1000 Nm vääntöä. Möhkäle kiihtyy satasen vauhtiin 4,1 sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu lukemaan 240 km/h. Moottori tarjoilee suorituskykynsä herkullisten pakoäänien saattelemana rosterisen putkiston kautta.

Brabus valmistaa Black Ops 800 -mallia rajoitetun 10 auton erän. Lähtöhinta Saksassa on 275 000 euroa (ALV 0%).