Miesten iho altistuu jatkuvasti erilaisille rasitustekijöille, jotka saavat kosteuden haihtumaan ihosta. Lisäksi miehinen hormoni testosteroni heikentää ihon luonnollista suojamuuria ja siten edistää kosteuden haihtumista ihosta. Ihon kosteutus on siis tarpeen myös uroksilla. Uudet Clarins Men -linjan Super Moisture Care -voiteet on kehitetty kosteuttamaan tehokkaasti miesten ihoa, jopa ääriolosuhteissa. Lisäksi ne vahvistavat ihon vastustuskykyä erilaisia ärsytystekijöitä vastaan.

Uusi vaikuttavien aneiden yhdiste: Hydra Resist Phyto Complex

Hydra Resist Phyto Complex -yhdiste koostuu kahdesta eri kasviuutteesta, jotka valittiin niiden tehokkaasti kosteutta sitovien ominaisuuksien johdosta. Luomumehitähden uute vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja ehkäisee siten kosteuden haihtumista ihosta. Luomuitulehden uute puolestaan tehostaa ihoon kosteutta sitovien ”sienimolekyylien” muodostumista ihon kaikissa kerroksissa ja parantaa siten ihon kosteudensitomiskykyä.

Mehitähti on pitkäaikaiseen kuivuuteen sopeutunut kasvi, joka selviää ankarissakin sääolosuhteissa pitkiä aikoja ilman vettä runsaasti vettä sitovien lehtiensä ansiosta. Mehitähdestä saatu uute vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria sekä ihon pinnassa että syvemmällä ihossa ja ehkäisee siten tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta.

Luomuitutähtiuute sitoo tehokkaasti kosteutta kaikkiin ihon kerroksiin. Se aktivoi hyaluronihapon eli sienimolekyylien muodostumista ihossa ja parantaa siten kokonaisvaltaisesti ihon kosteudensitomiskykyä ja kosteuspitoisuutta.

Clarins Men -tuotteisiin lisätty anti-pollution-yhdiste suojaa ihoa ilman saasteiden haitallisilta vaikutuksilta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta. Linnunkaalin ja haaralevän lisäksi anti-pollution yhdiste sisältää valkohurtanminttua, joka suoja ihoa monitahoisesti ilman saasteiden haitoilta, kuten punoitukselta, ihon kuivumiselta jne.

Clarins Men Super Moisutre Balm

Super Moisutre Balm sopii ärtyneelle, punoittavalle ja kuivuuteen taipuvalle ihoille. Se rauhoittaa ihoa ja jättää sen miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Super Moisture Balm pumppupullon (50 ml) suositushinta on 39,50 euroa.

Clarins Men Super Moisture Lotion SPF 20

Super Moisture Lotion SPF 20 on kevyt, raikkaalta tuntuva emulsio, joka suojaa ihoa UV-säteiden haitoilta. Nopeasti ihoon imeytyvä emulsio ei jätä iholle rasvaista, tahmeaa tunnetta. Super Moisutre Lotion SPF 20 pumppupullon (50 ml) suositushinta on 39,50 euroa