BMW 3-sarjan tarjonta täydentyy uudella Touring -farkulla. Auto on kasvanut edeltäjään verrattuna. Kokonaispituus on venynyt 76 millimetriä ja on nyt 4709 mm. Leveys on kasvanut 16 millimetriä lukemaan 1827 mm. Korkeutta on tullut 8 millimetriä lisää. Akseliväli on 2851 mm.

Kasvaneet ulkomitat näkyvät matkustamossa. Sisätilat ovat kasvaneet sivu- ja pystysuunnassa, ja matkanteon mukavuutta edistävät uudelleen muotoillut istuimet. Takapenkkiläisten jalkatilaa on lisätty ja autoon istumista ja sieltä nousemista on helpotettu. Takapenkille mahtuu kolme lasten turvaistuinta. BMW:lle tyypillistä urheilullisuutta ei ole unohdettu myöskään farkkumallissa. Vakiovarusteisiin kuuluu urheilullinen nahalla verhoiltu monitoimiohjauspyörä. Korkea keskikonsoli sekä yhteensointuvat ovipaneelit ja ohjauspaneeli luovat harmonisen tunnelman.

Uuden Touringin korin jäykkyyttä on lisätty noin 25 prosenttia, paikoin jopa 50 prosenttia. Alustan kiinnitystä on myös jäykistetty. Uudentyyppiset iskunvaimentimet auttavat luomaan uudenlaisen tasapainon urheilullisuuden ja ajomukavuuden välille. Vaimentimet säätyvät jatkuvasti jousen liikkeen mukaan, mikä vähentää korin liikettä huomattavasti ja poistaa epätasaisen tienpinnan tai dynaamisen kaarreajon aiheuttamat tärinät. Uutuus on noin 10 kiloa keveämpi kuin edeltäjänsä, vaikka auton koko on kasvanut, varustusta lisätty ja akustisia ominaisuuksia on optimoitu.

BMW 3-sarjan Touring tulee myyntiin kuudella moottorivaihtoehdolla, joista kolme bensamallia; BMW 320i, BMW 330i ja BMW M340i, sekä kolme dieseliä; BMW 318d, BMW 320d ja BMW 330d. Perusmalleja lukuunottamatta autoihin on saatavissa vakiona tai valinnaisena xDrive-neliveto. Kesällä 2020 markkinoille tulee myös ensimmäinen BMW 3-sarjan Touring pistokehybridimalli.