Ferrari SF90 Stradale on valmistajan ensimmäinen sarjatuotantoon tuleva hybridimalli. Koska kyse on Ferrarista, ei sähkömoottori käytetä pelkästään parantamaan taloudellisuutta, vaan tuomaan myös mukavan lisäpotkun suorituskykyyn.

Sähköistyksestä huolimatta löytyy autosta edelleen kunnon polttomoottori. Ferrari 4.0-litrainen, vapaastihengittävä V8 tuottaa tehoa 780 hv, minkä ansiosta se on tehokkain tuotantomalli V8-moottori Ferrarin historiassa. Moottorin parina on 8-nopeuksinen automaattivaihteisto. Polttomoottorin lisäksi autossa ei ole ainoastaan yksi, vaan peräti kolme sähkömoottoria. Näistä kaksi tarjoaa voimaa etupyörille, ja kolmas on takana toimien pääasiassa generaattorina. Sähkömoottorit tarjoavat tehoa mukavat 220 hevosvoimaa, mistä saadaan auton hybridijärjestelmän huipputehoksi tasan 1000 hevosvoimaa.

Kun sekä polttomoottori että sähkömoottorit työskentelevät samanaikaisesti, on Ferrari SF90 Stradale nelivetoinen. Toisaalta jos autolla ajaa pelkällä sähköllä, on se etuvetoinen, mikä taitaa myös olla ensimmäinen kerta Ferrarin historiassa. Esimerkiksi peruutus toteutetaan pelkästään sähkömoottoreiden avulla. Kun akut on ladattu täyteen, on Ferrarilla mahdollista ajaa puhtaasti pelkällä sähköllä jopa 25 kilometrin matka. Huippunopeus sähköllä ajettaessa on 135 km/h.

Todennäköisesti Ferrari SF90 Stradalen ostaja ei perusta autovalintaa pelkästään taloudellisuuteen, vaan haluaa nauttia myös auton suorituskyvystä. Sen suhteen SF90 Stradalen ei pitäisi tuottaa pettymystä. Auto kiihtyy satasen vauhtiin 2,5 sekunnissa. 200 km/h saavutetaan vaivattomasti 6,7 sekunnissa.