Ford tuo Euroopan markkinoille Ford Mustang55 –erikoismallin juhlistamaan ponin 55-vuotisjuhlia.

Ford Mustang55 perustuu 450-hevosvoimaiseen V8 –malliin ja on saatavissa sekä Fastback että Convertible -mallina. Juhlamallin yksityiskohtiin lukeutuvat konepellin ja kylkien alaosan mustat vauhtiraidat liukuefektein, mustaksi maalattu katto ja kiiltävän mustat 19-tuumaiset kevytmetallivanteet. Shadow Black –värisissä Mustang55-malleissa vauhtiraidat ovat hopeanväriset. Convertible-malleissa on musta kangaskatto.

Ylä- ja alaetusäleikkö on viimeistelty kaksisävyiseksi kiiltävän mustalla ja Pillar Black –värillä. Ylempää säleikköä koristaa Pillar Black-värinen ponimerkki. Etulokasuojassa olevassa Pillar Black -värisessä 5.0-merkissä on Colorado Red –värinen desimaalipiste. Valinnaisvarusteena saatava Pillar Black –värinen takaspoileri täydentää ainutlaatuisen ilmeen.

Kojelaudan viimeistelyssä on hiilikuituefekti ja nahkapäällysteisessä keskikonsolissa ja polvituessa on samanlainen yksilöllinen harmaa ommel kuin premium-tason matoissa. Fordin kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustetuissa Mustang55-malleissa on yksilöllisesti muotoiltu vaihdekepin nuppi ja 10-vaihteisten automaattimallien vaihdevalitsin on kevytmetallia. Istuimissa ja oviverhoiluissa on korkeatasoinen Alcantara-viimeistely.

EcoBoost -mallissa uusi putkisto

2.3-litraisessa EcoBoost-mallissa on nyt vakiovarusteena aktiiviventtiilillä varustettu pakoputkisto, jonka sisältämän innovatiivisen Good Neighbour –toiminnon avulla voi naapureiden häiritsemistä välttääkseen madaltaa auton äänenvoimakkuutta ennalta ajastettuina aikoina. Järjestelmä mukauttaa automaattisesti elektronisen ajovakautusjärjestelmän, kaasun vasteen, automaattivaihteiston vaihteen valinnan ja ohjauksen asetukset valitun ajotilan mukaiseksi. Ajotilat ovat Normal, Sport, Track, Snow/Wet, Drag Strip ja yksilöitävä My Mode.