Kia on tuonut Amerikan markkinoille erikoisversion tehokkaasta Stinger GT -mallista. Rajoitettuna 800 kappaleen eränä valmistettava Kia Stinger GTS erottuu vakiomallista oranssin ulkoasunsa ansiosta.

Stinger GTS:ssä on sama 3.3-litrainen, tuplaturbolla varustettu V6-voimanlähde kuin GT-mallissa. Moottorin huipputeho on 365 hevosvoimaa ja vääntö 510 Nm. Voimaa siis riittää. Moottorin parina on 8-vaihteisen automaatti. Stinger GT on valittavissa joko taka- tai nelivetoisena. Stinger GTS yhdistää nelivetoon takavedon ominaisuuksia dynaamisen D-AWD -nelivedon ansiosta.

Stinger GTS:n dynaaminen D-AWD -nelivetojärjestelmä mahdollistaa voimanjaon muuttamisen ajotilanteen mukaan. Comfort-tila ohjaa 60 prosenttia moottorin tehoista takapyörille tarjoten tasapainoisen, mutta takavetopainotteisen ajotuntuman. Sport-tilassa takapyörät saavat 80 prosenttia tehoista. Valittavissa on myös drift-tila, jolloin auto muuttuu täysin takavetoiseksi.

Parannettu ajonvakautusjärjestelmä helpottaa auton hallintaa eri tilanteissa. Lisäksi taka-akselin tasauspyörästössä on mekaaninen lukko, joka parantaa pitoa tasaamalla tehoa takapyörien kesken.