BMW on esitellyt kolmannen sukupolven X6-mallin. Uutuuden luvataan olevan entistä näyttävämpi, dynaamisempi ja monikäyttöisempi.

Auto on kasvanut edeltäjäänsä verrattuna pituutta (26 mm) ja leveyttä (15 mm). Katto on madaltunut (6 mm), minkä ansiosta ilme on entistä sporttisempi. Ulkonäössä huomiota herättävä uutuus on jäähdyttimen säleikkö, joka on ensimmäistä kertaa saatavissa valaistuna. Vanteet ovat vakiona 19-tuumaiset. Tarjolla on myös 20- ja 22-tuumaiset vannevaihtoehdot. Akseliväli on kasvanut 42 mm, mikä lupailee matkustamoon lisää tilaa. Tavaratila on perusasennossaan 580 litraa ja takapenkkien selkänojat kaadettuna 1530 litraa.

Auton korkeutta voidaan muuttaa yhdellä valikkopainalluksella jopa 80 millimetriä, jonka turvin voi suunnata kuoppaisemmalle tai lumisemmalle metsä- ja mökkitielle. Useimpiin malleihin on saatavana myös erillinen maastoajopaketti, jossa kuljettaja voi valita sopivimman tilan neljästä eri vaihtoehdosta maaston ja olosuhteiden mukaan. Uusimman sukupolven xDrive-järjestelmä jakaa voiman etu- ja takapyörien välillä entistä tarkemmin tilanteen ja tarpeen mukaan. Kun nelivetoa ei tarvita, xDrive keskittää tehot vain takapyörille.

Moottorivaitoehdot ovat xDrive30d (265 hv), xDrive40i (340 hv), M50d (400 hv) ja M50i (530 hv). Malliston CO2-päästöt ovat entistä pienemmät. Mallista ja varustetasosta riippuen päästöt ovat 159–243 g/km. Uutuus tulee markkinoille marraskuussa 2019.