Vaikka mies olisi aina muissa tilanteissa rento, hauska ja itsevarma, voi kiinnostavan naisen seurassa tuon normaalin miehen käytös muuttuu aivan oudoksi. Kun mies yrittää liian aktiivisesti tehdä hyvää vaikutusta naiseen, on vaikutus yleensä aivan päinvastainen. Ei siis saisi yrittää liikaa, mutta kuitenkin pitäisi tehdä hyvä vaikutus. Miten se onnistuu?

Tietokirjailija Marni Kinrys on listannut viisi yksinkertaista ohjetta, joiden avulla tämä hankalalta kuulostava tehtävä helpottuu merkittävästi:

1. Ole aktiivinen

Jos näet kiinnostavan naisen niin kannattaa tehdä aloite melko nopeasti. Jos pitkään seuraat häntä katseellasi, tai pyrit vain hänen lähelleen sanomatta mitään, vaikutat lähinnä oudolta. Ja sitä ”leimaa” on vaikea muuttaa jälkikäteen. Odottelun sijaan lähesty rohkeasti ja tervehdi. Näin annat itsevarman vaikutelman, etkä ehdi itse miettiä liikaa. Jos hän ei ole kiinnostunut, niin ainakin tiedät kuinka asia on.

2. Katsekontakti

Katsekontakti on helpoin ja voimakkain sanattoman viestinnän muoto. Katsekontakti kertoo että olet rehellinen, itsevarma ja kiinnostunut vastapuolesta. Katsekontaktia pitää kuitenkin harjoitella; jos katsot poispäin, vaikutat ujolta, jos tuijotat liian tiiviisti, olet psykoottinen. Tässä vinkki, jolla omaa katsetta voi harjoitella sopivaksi. Katso naista niin kuin tietäisit hänestä pienen salaisuuden. Se voi olla hyvä tai huono asia, mutta vastapuoli ei tiedä että tiedät jotain hänestä. Näin katseesi on pehmeämpi ja energisempi, ja olet helpommin lähestyttävä.

3. Vältä hermoilua

Vaikka hermoilun välttäminen onkin helpommin sanottu kuin tehty, on tämä yksi tärkeimmistä tavoitteistasi. Kun pystyt normaaliin käyttäytymiseen ilman hermoilua, olet jo voiton puolella. Hän ei välttämättä silti pidä sinusta, mutta ainakin annat oikean kuvan itsestäsi. Vastapuoli yleensä aistii, jos toinen hermoilee, ja sama tunne välittyy helposti myös toiseen. Ole siis rento ja rauhallinen ja vältä turhaa hötkyilyä. Jos sinua alkaa hermostuttamaan, hengitä syvään ja muista että hänkin on vain ihminen, vaikka olisi kuinka häikäisevän kaunis yksilö.

4. Aloita normaalilla keskustelulla

Ennen kuin tutustuminen syvenee, kannattaa keskustelu pitää normaalina ilman seksuaalisia vihjailuja. Tottakai tulee hetki, jolloin sinun täytyy vaihtaa viettelijän rooliin ja kuiskata asioita hänen korvaansa, mutta liian voimakas seksuaalinen vihjailu tulkitaan usein oudoksi. Joten ei kommentteja hänen rinnoistaan ensimmäisillä treffeillä, ellet sitten pääse tutustumaan niihin lähemmin jo heti ensimmäisenä iltana.

5. Hyväksy kielteinen vastaus

Jos saat naiselta kielteisen vastauksen ensimmäiseen kontaktiin, ota se tyynesti vastaan äläkä jää roikkumaan. Käyttäydy aivan kuin et välittäisi. Näin annat itsevarman vaikutelman. Olet niin hyvä saalis, että joku toinen nainen arvostaa sinua varmasti. Kun poistut ensimmäisestä kohtaamisesta arvokkaasti, voit aina lähestyä samaa naista myöhemmin uudelleen, jolloin tilanne voikin olla aivan eri. Älä kuitenkaan soita toistuvasti tai lähettele viestejä, saati sitten ilmesty hänen ovelleen yllättäen. Luonnollisesti useamman kielteisen päätöksen jälkeen on hyvä niellä tappio ja siirtyä kohti uusia seikkailuja.

Näillä vinkeillä voit esiintyä eduksesi ja antaa paremman ensivaikutelman itsestäsi. Olet rento, rauhallinen ja itsevarma, ja näihin ominaisuuksiin naiset kokevat vetoa.