Lexus tuo Geneven autonäyttelyyn kauniin muotoilukonseptin. Lexus LC Convertible Concept tuo ajatuksen siitä, miltä Lexus LC voisi näyttää avoversiona näyttää. Konseptimalli esiteltiin ensimmäistä kertaa Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, ja on nyt nähtävillä ensimmäistä kertaa Euroopassa.

“Tämä konsepti yhdistää LC-mallin ainutlaatuisen designin mielikuvaan tulevaisuuden avoautosta”, sanoo Tadao Mori, konseptimallin pääsuunnittelija. “Siinä yhdistyvät kaikki parhaat puolet niin alkuperäisestä coupe-mallista kuin avoauton avoimesta dynamiikasta.”

Auto on pitkä, matala ja puhdaslinjainen; Pituus 4770 mm, leveys 1920 mm ja korkeus 1340 mm. Akseliväli on 2870 mm. Konseptimallin muotoilu on polveutunut luonnollisesti alkuperäisen LC:n muotokielestä, mutta sillä on silti oma, selkeästi tunnistettava identiteettinsä. Ulkomuotoon on tuotu perinteistä japanilaista estetiikkaa yhdistettynä lupaukseen ajonautinnosta. Lyhyet ylitykset edessä sekä takana ja 22” kevytmetallivanteet korostavat puolestaan auton suorituskykyä.