Geneven autonäyttelyssä esiintyvä Lexus RC F Track Edition -erikoismalli on saanut voimakkaita vaikutteita kilparadoilta. Autossa on panostettu erityisesti painon pudotukseen. Auton omamassa on normaalimalliin verrattuna laskenut yli 70 kg, ja prioriteettina on ollut jousittamattoman massan vähentäminen.

Erikoismallin alla ovat RC F GT3 –kilpurin inspiroimat 19-tuumaiset BBS:n takoalumiinivanteet. Jarrulevyjen takaa voi bongata Brembon keraamiset jarrulevyt, jotka eivät ole ainoastaan teräksisiä kevyemmät vaan omaavat myös erinomaisen lämmönvaihtelun sietokyvyn. Jo pelkästään nämä muutokset ovat keventäneet auton keulaa 25 kg. Erityisesti RC F –mallia varten suunnitellut Michelin Pilot Sport 4S –renkaat tarjoavat erinomaisen sivuttaispidon, ja kestävät myös rata-ajoa.

Moottori on ennallaan. Kaikissa RC F –malleissa on 5.0-litrainen V8, joka tuottaa 341 kW (464 hv) huipputehon sekä 520 Nm huippuväännön. hätäisempää lähtöä silmälläpitäen perävälitys on pidempi kuin aiemmin (3,13 vrt. 2,93). Vakiovarustukseen kuuluvan liikkeellelähtöavustimen avulla kiihtyvyys 0–100 km/h onnistuu 4,3 sekunnissa.

Autossa on hyödynnetty hiilikuituosia aerodynamiikan parantamiseksi sekä tietysti painon pudottamiseksi.  Sporttisen ilmeen viimeistelevät uudet ajo- ja takavalot, titaaniset pakoputket ja punainen nahkasisusta.