LG esitteli rullattavan näytön ideaa jo viime vuoden CES -messuilla. Tänä vuonna LG on vienyt idean toteutuksen tasolle ja esitteli maailman ensimmäisen rullattavan television.

Television hankintaa suunnitellessa kodin sisustuksen harmonia ja television koko saattavat joskus olla hieman ristiriidassa. Iso ruutu tarjoaa nautinnollisemman katseluelämyksen, mutta vie vastaavasti paljon tilaa. LG Signature OLED TV R (malli 65R9) tuo helpotuksen tähän ongelmaan. Kun televisiota ei katsella, voi kuvaruudun rullata kätevästi pois näkyvistä jalustana toimivan soundbarin sisään.

LG:n Signature OLED TV R -televisiossa on kolme erilaista näyttöasetusta: Full View, Line View ja Zero View. Full View tarjoaa katseluelämyksen suurelta näytöltä. Line View mahdollistaa television osittaisen rullaamisen, jolloin sitä voidaan käyttää toimintoihin, jotka eivät vaadi käyttöönsä koko kuvaruutua. Line View -näkymässä käyttäjät voivat valita Clock-, Frame-, Mood-, Music- ja Home Dashboard -tilojen välillä. Clock-tila näyttää kellonajan ja sään, ja Frame-tilassa voi nauttia valokuvista, jotka voi jakaa televisioon suoraan älypuhelimesta. Mood-tila puolestaan luo huoneeseen tunnelmaa.

Zero View -näyttöasetuksessa koko 65-tuumainen LG Signature OLED TV R on rullattu pois näkyvistä jalustan sisälle, mutta käyttäjät voivat silti nauttia musiikista ja muusta äänisisällöstä, joka kantautuu huoneeseen 4.2-kanavaisen 100W Dolby Atmos -äänijärjestelmän kautta. Televisio ja jalusta on päällystetty Kvadrat of Denmarkin suunnittelemalla ylellisellä harjatulla alumiinikuorella.