LG Signature-sarjan tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota selkeään ja tyylikkääseen muotoiluun. Tuotteiden suunnittelusta on vastannut tanskalainen Torsten Valeur, joka on yhdessä LG:n kanssa luonut moderniin kotiin sopivat ainutlaatuiset ja käyttäjäystävälliset laitteet. LG Signature -sarja saa kaksi uutta jäsentä, kun LG lanseeraa mallistoon uuden jääkaapin sekä kuivaavan pesukoneen.

LG Signature InstaView Door-in-door

LG Signature InstaView Door-in-door -jääkaapin erikoisuus on lasiovi, jonka kautta jääkaapin sisältöä voi tarkastella avaamatta ovea. Oven lasipaneeli on normaalisti tummennettu. Lasipaneelia kopauttamalla paneeli valaistuu, ja jääkaapin sisältö paljastuu. Sisäänrakennetun sensorin avulla oven saa auki myös ilman käsiä, sillä laittamalla jalan jääkaapin oven alle ovi avautuu automaattisesti, mikä on kätevää etenkin silloin kun kädet ovat täynnä ostoksia. LG Signature -sarjan jääkaapissa on ruostumaton teräspinta ja se on varusteltu pienillä arkea helpottavilla sekä ruoan säilyvyyttä parantavilla ominaisuuksilla. Laitteen suositushinta on 8499 euroa.

LG Signature TwinWash

LG Signature TwinWash mahdollistaa kaksi pesua samanaikaisesti. Pienen ja suuren pesukoneen yhdistelmällä voi pestä kaksi koneellista erilaisilla pesuohjelmilla samaan aikaan. Pääkoneessa voi esimerkiksi pestä värilliset vaatteet samaan aikaan, kun pesee hienopesua vaativat vaatteet toisessa koneessa. Älykkäät ominaisuudet, kuten automaattinen annostelija, ladattavat erikoispesuohjelmat sekä linjakas, painikkeeton muotoilu tekevät pesukoneesta käyttäjäystävällisen ja ulkomuodoltaan tyylikkään. Pesukone on varusteltu myös kuivaustoiminnolla, joka kuivaa herkätkin materiaalit matalissa lämpötiloissa. TwinWash-pyykinpesukoneen suositushinta on 3999 euroa.

LG Signature -sarja sisältää myös LG-televisiomallit OLED65W9 (6999 eur) ja OLED77W9 (12999 eur).