LG Electronics aloittaa vuoden 2019 premium-televisiomallien toimitukset. Uutuudet tulevat ensin myyntiin Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa ja pian sen jälkeen myös Euroopassa.

Vuoden 2019 OLED- ja NanoCell-televisiot sisältävät tehokkaat tekoälyominaisuudet. LG:n OLED W-, E- ja C-sarjojen toisen sukupolven α9-prosessori parantaa kuvan ja äänen laatua syväoppivan teknologian ja kattavan visuaalisen tietokannan avulla. Syväoppivan teknologian ja visuaalisen tietokannan yhdistelmän ansiosta kuvasuoritin voi analysoida sisältölähteen laadun ja käyttää parasta mahdollista algoritmia näyttääkseen erinomaista ja todentuntuista sisältöä. Kuvaprosessori analysoi ympäristön kirkkautta ja asettaa television kuvan kirkkauden sille tasolle, joka tuottaa parhaan mahdollisen katseluelämyksen.

Uusien televisiomallien valikoiman kärjessä on OLED W9 (77 ja 65 tuumaa), OLED E9 (65 ja 55 tuumaa), OLED C9 (77, 65 ja 55 tuumaa) sekä OLED B9 (65 ja 55 tuumaa). Lisäksi mukana on 88-tuumainen LG OLED 88Z9 -malli, joka on maailman ensimmäinen OLED-televisio 8K-resoluutiolla.

LG lanseeraa myös yhtiön edistyneimmät NanoCell-sarjan LED-televisiomallit, joissa on tarkka värintoisto ja laajemmat katselukulmat. Valikoimaan kuuluu 14 erilaista tekoälyllä varustettua NanoCell-mallia, joiden koot ovat 49−86 tuumaa. Tietyt OLED- ja NanoCell-mallit tukevat HDMI 2.1 -standardia, jonka ansiosta 4K-sisältöä voi katsoa 120 ruudun sekuntinopeudella. Nämä mallit tukevat myös high frame rate (HFR) -tekniikkaa, automaattista matalaa latenssitilaa (ALLM), muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR) ja parannettua eARC-äänikanavaa.

LG:n lippulaivamalleissa on tänä vuonna jälleen Dolby Vision, joka tarjoaa erinomaisen HDR-kokemuksen sekä Dolby Atmos, joka tuo mukanaan todentuntuisen ja upean äänikokemuksen. Lisätietoja saatavuudesta ja hinnoista julkistetaan lähempänä lanseerausajankohtaa.