LG esittelee CES 2019 -messuilla uuden soundbar-mallistonsa. 2019 malleissa on minimalistisen tyylikäs, kompakti muotoilu. Laitteet ovat vain 57 mm:n syvyisiä, joten ne sopivat täydellisesti LG:n seuraavan sukupolven OLED-television alle. Kaiuttimien äänentoisto on suunniteltu yhteistyössä Meridian Audion kanssa. Uutta Meridianin kanssa kehitettyä äänitekniikkaa lisätään tämän vuoden aikana kolmeen soundbar-malliin; SL10YG, SL9YG ja SL8YG.

Meridianilla on 25 vuoden kokemus digitaalisesta signaalinkäsittelystä ja yhtiön Bass & Space -teknologia parantaa äänentoistoa yhtenäisellä äänikuvalla ja vahvalla bassolla. Uusissa soundbareissa käytetään myös Image Elevation -teknologiaa tekemään äänikuvasta entistä elävämpi, jolloin kuulija voi uppoutua täysin elokuvien äänimaailmaan.

Meridian Upmix -tekniikalla voidaan parantaa äänen immersiota ja äänikuvaa sekä tuomaan kirkkautta solistien lauluun ja instrumentteihin. Tekniikalla voidaan lisäksi muuntaa kaksikanavainen ääni useiksi erillisiksi kanaviksi häiriöttömästi ja tinkimättä äänitasapainosta. Nämä teknologiset parannukset tulevat mukaan LG:n vuoden 2019 soundbar-mallistoon.

Uudet soundbarit (mallit SL10, SL9 ja SL8) tukevat sekä Dolby Atmos- että DTS:X-ääntä. Näiden kahden teknologian avulla käyttäjät voivat nauttia realistisesta surround-äänestä, joka tuntuu tulevan useista suunnista. Osa soundbareista tukee korkearesoluutioista ääntä ja niissä on edistyksellinen algoritmi, joka pystyy parantamaan tavanomaisia tiedostomuotoja lähemmäksi studioäänilaatua. Soundbarien luomaa äänimaailmaa voi vahvistaa edelleen LG:n langattoman takakaiutinpaketin avulla täydellisen elokuvateatterikokemuksen luomiseksi.

Kaikki LG:n uudet soundbarit tukevat tekoälyä ja äänentunnistusta sisäänrakennetun Google Assistantin avulla. Lisäksi yhteensopivuus Google Assistant -yhteensopivien älykkäiden tuotteiden kanssa mahdollistaa muiden kytkettyjen laitteiden hallinnan ääniohjauksen avulla koko kodin alueella.