Tietokirjailija ja treffiguru Marni Kinrys on paljastanut mikä vetoaa naisiin tehokkaimmin. Ykköstilalle ei noussut varallisuus, ulkonäkö tai vatsalihakset, vaan miehinen itsevarmuus.

Miksi itsevarmuus vetoaa naisiin?

1. Itsevarma mies ei tarvitse naista. Hän haluaa naisen.

2. Itsevarma mies on ylpeä siitä mitä on ja ymmärtää arvonsa. Jos mies ei itse usko että on naisen arvoinen, niin miksi nainenkaan uskoisi niin.

3. Itsevarma mies tuntee olonsa varmaksi kaikissa tilanteissa. Kun mies tapaa kiinnostavan naisen, hän yrittää tehdä vaikutuksen. Itsevarma mies ei yritä tehdä vaikutusta vaan tietää sen tulevan luonnostaan. Näin naisen on helpompi tutustua häneen.

4. Itsevarma mies saa naisen tuntemaan olonsa turvalliseksi ja varmaksi.

5. Itsevarma mies on miehekäs. Itsevarman miehen seurassa nainen tuntee olonsa naiselliseksi.

Eli itsevarmuus on avain menestykseen. Mutta mitä jos itsevarmuus ei tule luonnostaan. Voiko sitä harjoitella? Entinen FBI-agentti LaRae Quy tarjoaa mielenkiiintoisia vaihtoehtoja miten parantaa itsevarmuutta.

Miten parantaa itsevarmuutta?

1. Älä aseta itsellesi ja kyvyillesi rajoja. Lapsena jokainen uskoo voivansa saavuttaa mitä tahansa. Jossain lapsuuden ja aikuisuuden välimaastossa luomme rajoja, joskus liikaakin. Unohda kuvitellut rajat ja kokeile mihin kaikkeen oikeasti pystyt.

2. Älä sekoita muistoja ja todellisuutta. Aivomme eivät aina tallenna kaikkia tapahtumia täysin todellisina, vaan me itse vaikutamme muistoihimme. Jotta aivot eivät ylikuormitu, ne tallentavat muiston joka sopii meille parhaiten. Joskus se on ylipositiivinen, joskus taas negatiivinen. Älä anna liian negatiivisten muistojen ottaa valtaa ajatuksissa.

3. Puhu itsellesi. Kuulostaa hullulta, mutta se toimii. Itselleen puhuminen parantaa muistia, auttaa keskittymään ja voi jopa parantaa suorituskykyä. Puhu siis itsellesi positiiviseen sävyyn, ja huomaat koko kropan reagoivan siihen.

4. Ajattele positiivisesti. Ihmiset ovat kehityshistoriansa aikana oppineet varomaan vaaraa. Siksi saatamme suhtautua asioihin negatiivisesti tai epäillen. Jokainen uusi ja erilainen asia ei ole enää uhka, vaan voi olla mahdollisuus.

5. Ole utelias. Se rohkaisee sinut oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin, paikkoihin ja asioihin.

6. Älä epäile itseäsi. Jos et itse enää epäile kykyjäsi, eivät muidenkaan puheet saa sinua lannistumaan. Näin selviät elämän haasteista helpommin.

7. Kohtaa pelkosi. Pelko perustuu usein sattumanvaraisiin ja perusteettomiin asioihin. Jos pelkäämme, emme ajattele selkeästi vaan tunteet ottavat vallan. Jos kohtaamme asian, joka aiheuttaa pelkoa, ei se poistu välttelemällä tai jättämällä asian huomioimatta. Kun kohtaamme pelkomme, hallitsemme tilannetta paremmin, ja olemme varmempia.