New Yorkista lähtöisin oleva audiovalmistaja Master & Dynamic on esitellyt teknisesti edistyneimmät kuulokemallinsa. Vastamelutekniikalla varustetut MW65 -kuulokkeet ovat valmistajan lippulaivamalli, joka kuulostaa ja näyttää hyvältä.

Valmistajan mukaan tuotteen kehitykseen on käytetty aikaa, jotta tuotteen laatu on saatu halutulle tasolle. Usein vastamelukuulokkeissa äänenlaatu kärsii vaimennuksen johdosta. Master & Dynamic on halunnut että äänenlaatu on aina tärkein prioriteetti, ja vastamelutoiminnolla kuuntelunautinto ei häiriinny missään tilanteessa. Häiritsevän taustamelun tarkkailuun käytetään kahta mikrofonia, jotta häiriöäänet saaneet estettyä tehokkaasti äänenlaadusta tinkimättä.

MW65 -kuulokkeiden valmistukseen on käytetty vain laadukkaita materiaaleja; nahkaa ja alumiinia. Kuulokkeet ovat saatavissa kahtena versiona. Ruskean nahan ja hopeanvärisen metallin tai mustan nahan ja harmaan metallin yhdistelmänä. Kuulokkeiden paino on silti kohtuullisen kevyt 250 grammaa.

Kuulokkeet mahdollista langattoman kuuntelun jopa 20 metrin päästä Bluerooth 4.2 -yhteyden avulla. Täydellä latauksella kuulokkeet tarjoavat 24 tuntia kuunteluaikaa.

Kuulokkeiden hinta Master & Dynamicin verkkokaupassa on 499 euroa.