Naisia on välillä vaikea tulkita, ja vielä vaikeampi on arvioida onko nainen oikeasti kiinnostunut sinusta. Kauniin naisen ystävällisyys kun voi hämätä kenet tahansa. Onneksi määrätyt eleet tulevat ihmisillä usein luonnostaan, ja nainen saattaakin paljastaa aidon kiinnostuksensa käytöksensä ja kehonkielensä kautta. Treffimaailman tietokirjailija Marni Kinrys on päättänyt helpottaa miesten pähkäilyä ja paljastaa kahdeksan asiaa, jotka ilmaisevat naisen aidon kiinnostuksen.

Nämä merkit paljastavat, että nainen on kiinnostunut sinusta:

  1. Hymy

Hymy kertoo kaiken. Hymy voi tosin olla merkki vain ystävällisyydestä, mutta jos saat naisen hymyilemään, on ensimmäinen askel otettu.

2. Naiselliset eleet

Kiinnostuessaan nainen usein vaistomaisesti korostaa naisellisuuttaan; räpyttelee silmiripsiä, kostuttaa huuliaan tai koskettelee hiuksiaan. Usein nämä sanattomat viestit myös uppoavat miehiin varsin tehokkaasti.

3. Ulkonäön kohentaminen

Jos nainen poistuu seurastasi hetkeksi vain lisätäkseen huulikiiltoa tai tarkistaakseen meikkinsä täydellisyyden, on tämä ehdottomasti hyvä merkki. Hän haluaa näyttää hyvältä silmissäsi, ja haluaa tehdä vaikutuksen.

4. Pyytää apua

Jos nainen pyytää sinulta apua asiaan, jonka pystyy hoitamaan helposti itsekin, on se selvä merkki kiinnostuksesta. Herrasmies tottakai auttaa, mutta antaa naisen silti edelleen johtaa tutustumisen ensiaskelia.

5. Käytös ja kehonkieli

Ihastuessaan nainen saattaa hermoilla ja käyttäytyä hassusti. Nämä ovat usein hyviä merkkejä ensitutustumisella. Kannattaa tarkkailla myös vartalon asentoa. Kun nainen on kiinnostunut, hän keskittyy sinuun ja vartalo kääntyy sinua kohti.

6. Kiinnostunut mitä sanot

Jos nainen on kiinnostunut kaikesta mitä sanot, on hän kiinnostunut tutustumaan sinuun myös muutoin. Jos puolestaan saat vain lyhyitä vastauksia tai pelkän nyökkäyksen, on tämä valitettavasti huono ennuste.

7. Avoimuus

Keskustelun avoimuus on vaikeasti tulkittavissa, ja usein hieman harhaanjohtava merkki. Avoimuuden tulkitsee helposti pelkästään positiiviseksi asiaksi, mutta se ei välttämättä ole sitä. Nainen saattaa jutella hyvin avoimesti vaikka ei olisi kiinnostunut, sillä siinä tilanteessa hän ei pelkää että kiinnostuksesi katoaa. Vasta, jos nainen on ensin näyttänyt muita kiinnostuksen merkkejä, kannattaa avoimuus tulkita positiivisena asiana.

8. Itsensä korostaminen

Kun nainen alkaa kertoa syitä miksi hän olisi erinomainen valinta, olet selvästi saanut hänet syttymään. Tilanne näyttää hyvältä, mutta muista silti edetä riittävän hillitysti, etkä heti paljasta omaa yhtä voimakasta kiinnostustasi. Pieni salaperäisyys kun saattaa vain kasvattaa vastapuolen tiedonjanoa.