Ladattava hybridimalli Opel Grandland X PHEV on tullut myyntiin Suomessa. Tehokkaan ja hyvinvarustellun auton lähtöhinta on alle 50 000 euroa.

Opel Grandland X PHEV -mallissa on 1.6-litrainen turboahdettu bensamoottori sekä kaksi sähkömoottoria. Polttomoottorin teho on 200 hevosvoimaa. Kun myös sähkömoottorit osallistuvat viemään autoa eteenpäin, on hybridijärjestelmän huipputeho 300 hevosvoimaa. Etummainen sähkömoottori toimii moottorin parina ja on yhdistetty 8-portaiseen automaattivaihteistoon. Toinen sähkömoottori on sijoitettu taka-akselille mahdollistaen nelivedon.

Uutuuden yhdistetty WLTP-kulutus on alustavien mittausten mukaan 1,6 l /100 km ja CO2-päästöt 37 g/km. Toimintamatka puhtaasti sähkökäyttöisenä on WLTP-mittaustavalla 52 kilometriä.

Opel Grandland X PHEV tulee myyntiin kattavalla Executive -varustelulla. Autossa on vakiona urheiluistuimet, nahkaverhoilu, etupenkeissä on ilmastointi ja kuljettajan istuin säätyy sähköisesti. Vakiona ovat myös mm. AFL LED -ajovalot, navigointi, avaimeton keyless go -järjestelmä ja 19” kevytmetallivanteet.

Opel Grandland X hybridin lähtöhinta on 49 381 euroa. Auto on myynnissä ja ensimmäiset kappaleet saapuvat asiakkaille vuodenvaihteessa.