Tehokkaan hybridin jälkeen Polestarin seuraava askel urheilullisten sähköautojen kehitystyössä on Polestar 2 -nimen saanut fastback.

Polestar 2 on premium-luokan viisiovinen täyssähköauto, jossa on kaksi sähkömoottoria ja 78 kWh:n akkukapasiteetti. Volvon kompaktille modulaariselle alustalle (CMA) perustuva tekniikka mahdollistaa jopa 500 kilometrin toimintasäteen. 27 moduulista koostuva akusto on integroitu alustaan, mikä edesauttaa jäykkyyttä ja vaimentaa melua ja tärinää. Tiemelu on vähentynyt 3,7 dB perinteiseen alustaan verrattuna.

Polestar 2 -mallissa on omat sähkömoottorit etu- ja taka-akselille. Sähköinen voimansiirto kehittää tehoa yhteensä 300 kW (408 hv) ja vääntöä 660 Nm. Nelivedon ansiosta kiihdytys 0–100 km/h vie alle viisi sekuntia. Vakioalustan lisäksi autoon on valittavissa Performance Pack, joka parantaa ajodynamiikkaa Öhlinsin vaimentimilla, Brembon jarruilla ja 20-tuumaisilla taotuilla vanteilla. Polestarin kullanväriset turvavyöt, jarrusatulat ja venttiilihatut täydentävät visuaalisen ilmeen.

Phone-as-Key -tekniikka mahdollistaa auton jakamisen ja integroidumman omistajuuskokemuksen sekä Polestarin yhteyspalvelut, kuten verkko-ostosten noudon ja toimituksen. Polestar 2 osaa myös havaita lähestyvän kuljettajan. Älykkäät toiminnot, kuten suurennettu mittaristografiikka, antavat kuljettajan halutessaan nähdä latauksen tilan ja auton toimintasäteen helposti ennen ohjaamoon astumista. Polestar 2 osaa myös ennakoida kuljettajan aikeet ja tehdä valmistelut liikkeelle lähtöä varten.

Polestar 2 on muiden Polestar-autojen tapaan tilattavissa vain verkosta. Polestar 2 -auton lanseerausversion ohjehinta Saksan markkinoilla on 59 900 euroa, ja tilauspalvelun kuukausihinnat ilmoitetaan myöhemmin. Ensimmäiset julkaisumarkkinat ovat Kiina, Yhdysvallat, Kanada, Belgia, Saksa, Hollanti, Norja, Ruotsi ja Iso-Britannia. Toistaiseksi auto on tilattavissa ainoastaan edellä mainituilla markkinoilla. Laajentuminen ja myynnin aloittaminen muilla markkinoilla on harkinnan alla.