Täyssähköinen urheiluauto, Porsche Taycan 4S on saatavissa kahdella erikokoisella akulla. Vakiona autossa on yksikerroksinen, kokonaiskapasiteetiltaan 79,2 kWh:n Performance Battery ‑akku. Lisävarusteena on saatavissa kaksikerroksinen Performance Battery Plus ‑akku, jonka kokonaiskapasiteetti on 93,4 kWh.

Performance Battery ‑akulla varustetun Taycan 4S:n huipputeho on 390 kW (530 hv) ja Performance Battery Plus ‑version 420 kW (571 hv). Molemmilla malleilla ehtii nollasta satasen vauhtiin neljässä sekunnissa. Huippunopeus on riittävät 250 km/h. Toimintamatka yhdellä latauksella on Performance Battery ‑versiossa 407 kilometriä. Performance Battery Plus ‑akulla ajomatka on 463 kilometriä (WLTP).

Autossa on sähkömoottorit etu- ja taka-akseleilla, joten Taycan 4S on nelivetoinen. Taycanin verkotetut alustajärjestelmät on yhdistetty Porsche 4D Chassis Control ‑keskusohjausjärjestelmään, joka analysoi kaikkien alustajärjestelmien toimintaa ja synkronisoi sen reaaliaikaisesti. Jousituksen ja iskunvaimennuksen elektronisella säädöllä (PASM) varustettu mukautuva kolmikammioinen ilmajousitus on Taycan 4S:n vakiovaruste.

Taycan 4S:n tilauskirjat on avattu. Uutuudet saapuvat jälleenmyyntiliikkeisiin tammikuussa 2020. Hinnat alkavat Suomessa 113 985,89 eurosta ja Performance Battery Plus -akulla varustettuna 121 005,27 eurosta sisältäen arvonlisäveron ja maakohtaisen varustelun.