Porsche Taycan -sähköautomalliston lippulaiva on Porsche Taycan Turbo S. Jo Taycan Turbo tarjoaa tehoa riittävältä kuulostavat 500 kW (680 hv), minkä voimin auto kiihtyy sataseen 3,2 sekunnissa. Launch Control -toiminnolla Taycan Turbo S:n huipputeho on 560 kW (762 hv) ja kiihdytys nollasta sataan pitäisi onnistua 2,8 sekunnissa. Molempien nelivetomallien huippunopeus on 260 km/h.

Taycan on maailman ensimmäinen tuotantoauto, jossa sähköjärjestelmän jännite on 800 volttia sähköautojen tavanomaisen 400 V:n sijasta. Tämän ansiosta pikalaturilla akku latautuu vain viidessä minuutissa 100 kilometrin ajoa varten. Ihanteellisissa olosuhteissa lataaminen viiden prosentin varaustilasta 80 prosentin varaukseen kestää 22,5 minuuttia. Suurin latausteho on 270 kW. Kotilatauslaitteella Taycanin akun lataus käy kätevästi jopa 11 kW:n vaihtovirralla. Taycan Turbo S -mallin toimintamatka yhdellä latauksella on 412 kilometriä ja Turbo-mallin jopa 450 kilometriä (WLTP).

Taycanin sähkömoottorien energian talteenottojärjestelmä on ainutlaatuinen. Jopa 265 kW:n potentiaalinen talteenottoteho on huomattavasti suurempi kuin markkinoiden muilla sähköisillä voimalinjoilla varustetuilla autoilla. Testit ovat osoittaneet, että noin 90 prosenttia sähköautojen päivittäisestä jarrutuksesta tapahtuu pelkän moottorijarrutuksen muodossa ilman hydraulisten levyjarrujen käyttöä. Näin valtaosa energiasta saadaan talteen pidentämään ajomatkaa.