Isku esittelee Tukholman huonekalumessuilla (Stockholm Furniture Fair) työtuoleja, jotka aktivoivat käyttäjää istuessakin. Työpisteillä samassa asennossa vietetyt tunnit voivat ilmetä vaivoina tuki- ja liikuntaelimistössä, verenkierrossa ja jopa sydämessä. Liike ja asennon vaihtaminen ovat paras lääke näiden haittojen ehkäisyyn.

Yksi hauskimmista vaihtoehdoista palaverin pitämiseen tai rentoon ryhmätyöskentelyyyn on Iskun Hangaround -keinu. Paitsi että keinussa on hauska istua, se on myös ergonominen vaihtoehto staattiselle istuma-asennolle. Keinun tuoma pieni liike ja vaihtuva vartalonasento aktivoivat niin kehoa kuin mieltä. Hangaroundin on suunnitellut Kaisa Jäntti.

Iskun tuoliuutuuksien joukkoon kuuluu uusi Idea-tuolisarja, joka tukee istumatyöskentelyä uudella tavalla. Sarjaan kuuluu työ- ja neuvottelutuoleja. Työtuolin idea on sen selkänojassa, joka antaa istujan yläselän ja hartian liikkua, mutta tukee samalla ristiselkää. Tuolin istuin aktivoi istujaa jatkuvasti, jolloin verenkierto ja liike pysyvät yllä istuma-asennosta huolimatta.

Toinen istujaa aktivoiva uutuus on Tutto Active, joka vastaa kasvavaan satulatuolitrendiin. Sen erikoisuutena on kaunis, puinen istuinosa, mutta tuolin saa myös verhoiltuna. Tuolin muotokieli on tuttu Suomi100-muotoilukilpailun voittaneesta Tutto-tuolista. Tuolin on suunnitellut Mikko Laakkonen.