Rolls-Royce on enemmän kuin auto. Se on elämäntapa. Ja jotta tuota elämäntapaa voi jatkaa myös autoilun ulkopuolella, esittelee Rolls-Royce välillä innovatiivisia tuotteita elämästä nautiskeluun. Näistä uusin on Champagne Chest, joka sopii myös hienompien eväiden tarjoiluun.

Rolls-Royce Champagne Chest näyttää suljettuna salkulta, mutta on avattuna näyttävä eväskori. Tämä eväskori on kuitenkin valmistettu vain ensiluokkaisista materiaaleista ja Rolls-Royce -autoista tuttua viimeistelyn tasoa noudattaen. Eväskorin runko on valmistettu alumiinista ja hiilikuidusta, ja päällystetty puulla ja nahalla. Nappia painamalla salkku avautuu ja tuo esille samppanjalasit neljälle. Puusta ja teräksestä valmistettu kansi nousee ylös tarjoilupöydäksi. Salkusta löytyy myös neljä puuvillasta valmistettua ja RR-logoilla koristeltua lautasliinaa.

Salkun päädyistä aukeavat lokerot, joihin sopivat samppanjacooleri ja toiselle puolelle kylmäsäilytysastiat kaviaarille tai alkupaloille. Samppanjacooleri on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja hiilikuidusta ja koristeltu tietysti RR-logolla. Jos kaviaari ei kuulu suosikkiherkkuihin, voi pienempien kylmäsäilytysastioiden tilalle vaihtaa isomman kotelon, jonka sisältä löytyy kolme posliinista astiaa alkupaloille.

Rolls-Royce Champagne Chest on tilattavissa Rolls-Royce myyntipisteistä, joista lähin löytyy Tukholmasta. Salkun lähtöhinta on kohtuullinen £37 000 ilman veroja. Ja kuten muutkin Rolls-Roycen tuotteet, myös Champagne Chest on kustomoitavissa yksilöllisesti, mikä saattaa hieman nostaa hintaa lisää.