Rolls-Royce on esitellyt Cullinan katumaasturistaan tummanpuhuvan Black Badge -version. Rollsin Black Badge -mallisto sai alkunsa vuonna 2016 Ghost ja Wraith -mallien muodossa, Wraithin seuratessa vuonna 2017. Uusi Cullinan Black Badge on silti synkin kaikista. Auto saattaa Suomessa jäädä harvinaiseksi, mutta muutaman mielenkiintoisen yksityiskohdan voi siitä nostaa esille.

Vaikka auton nimi on Black Badge, voi ostaja valita minkä tahansa ulkovärin Rolls-Roycen 44 000 värivaihtoehdon joukosta, tai kehitellä aivan oman sävyn. Todennäköisesti auton syvämusta erikoisväri tulee olemaan suosituin, sillä täytyyhän auton erottua muiden Cullinan mallien joukosta. Jotta auton erikoisväri saa aivan omanlaisensa viimeistelyn, auton maali- ja lakkakerrokset hiotaan käsin 10 kertaan Rolls-Roycen tehtaalla ennen auton valmistumista. Musta väri näkyy myös auton ”Spirit of Ecstasy” maskotissa, joka on saanut kiiltävän ”black chrome” viimeistelyn.

Erikoispiirteitä löytyy myös auton sisältä. Starlight -sisäkatto on jo ehkä tullut tutuksi Rolls-Royce harrastajille, mutta ansaitsee silti maininnan. Nahalla verhoiltu sisäkatto sisältää 1344 kuituvaloa, jotka loistavat tähtitaivaan tavoin. Matkustajia ilahduttavat myös kahdeksan tähdenlentoa, jotka sattumanvaraisesti sinkoilevat etumatkustajien päiden yläpuolella.

Kolmantena pitää ottaa esille myös auton ”Technical Carbon” koristelistat. Hiilikuidusta valmistettujen koristelistojen pintakuvio näyttää lähes kolmiulotteiselta. Hiilikuituosat viimeistellään kuudella lakkakerroksella, kunnes ne jätetään kuivumaan 72 tunniksi ennen käsityönä suoritettavaa kiillotusta. Näin varmistetaan että osat saavat riittävän kiiltävän pinnan. Hiilikuitulistojen valmistus vie aikaa 21 päivää, ja sama prosessi toistetaan auton kaikille 23 hiilikuituyksityiskohdalle.

Ulkonäköön vaikuttavien yksityiskohtien lisäksi auto on saanut myös pientä teknistä päivitystä. Auton 8-nopeuksinen vaihteiston toimintaa on säädetty hieman urheilullisemmaksi ja jarrut purevat äkäisemmin. Myös 6.75-litrainen tuplaturbo V12 on saanut pientä piristystä ja tarjoaa nyt 600 hv (+29 hv) ja 900 Nm (+50 Nm).