Samsung Galaxy Note10 on Samsungin kaikkien aikojen tehokkain puhelinmalli. Uutuus on saatavilla kahdessa koossa. Galaxy Note10:ssa on 6,3-tuumainen Full HD+ -tarkkuuden Dynamic AMOLED -näyttö. Note10+ häikäiseen 6,8-tuumaisella Wide Quad HD+ -näytöllä.

Molempien näyttöjen kuvasuhde on 19:9, joka sopii niin ohjelmien katseluun kuin mahdollistaa myös useiden sovellusten samanaikaisen käytön. USB-C-sovittimen avulla käyttäjät voivat helposti kytkeä Galaxy Note10:n tietokonenäyttöön tehokasta työpöytätila-työskentelyä varten. Älykkään virranhallinnan avulla Galaxy Note10 ja Note10+ oppivat, miten niitä käytetään, ja optimoivat akunkäyttöä maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseksi. Supernopean latauksen ansiosta 30 minuuttia riittää antamaan Note10+:lle virtaa koko päiväksi.

Ammattilaistason kuvaamista

Kummassakin mallissa on kolmoiskamera ultralaajakulmalla (16MP F2.2 123°), laajakulmalla (12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS 77°) ja teleobjektiivilla (12MP F2.1 OIS 45°). Galaxy Note10+:ssa on kolmoiskameran lisäksi täysin uusi syvyyskamera (DepthVision, VGA), joka mahdollistaa kuvat bokeh-efektillä (syväterävyys) sekä omien 3D-mallien luomisen 3D Scanner -sovelluksen avustuksella. Galaxy Note10+ -syvyyskamerassa on myös Time-Of-Flight-toiminto, mikä tarkoittaa, että kameralla voi mitata etäisyyksiä. Uutuustoimintoa voi käyttää esimerkiksi kodin huonekalujen sijoitteluun liittyvissä mittauksissa.

Kuvanvakainta on parannettu entisestään, jotta kuvat ja videot onnistuvat aina tärähtämättä. Uudistetussa Night Mode -kuvatilassa voi ottaa korkealaatuisia kuvia heikoissakin valo-olosuhteissa. Bokeh-efektiä on nyt myös mahdollistaa säätää videokuvatessa, joten käyttäjä saa halutessaan videoihinsa terävän kuvauskohteen sumennetulla taustalla. Galaxy Note10:n ja Note10+:n uutuusominaisuuksiin lukeutuu myös Audio Zoom -toiminto, jossa älypuhelimen kolme mikrofonia yhdessä mahdollistavat äänen zoomaamisen ja täsmällisemmän tilaäänen tallennuksen videoihin.

Galaxy Note10- ja Note10+ -puhelinten mukana tulee paranneltu versio luovuutta tukevasta S Pen -kynästä, joka soveltuu BLE-yhteyden (Bluetooth Low Energy) ansiosta esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran etälaukaisimeksi. Uudistuneessa S Pen -kynässä on myös liikkeentunnistin, jonka ansiosta käyttäjät voivat kynän S Pen Air -liikkeillä etsiä esimerkiksi kuvagalleriasta parhaat kuvat ja videot.

Samsung Galaxy Note10 ja Note10+ ovat veden- ja pölynkestäviä IP68-luokituksen mukaisesti ja niissä on AKG:n optimoima äänentoisto. Mallit ovat saatavissa väreissä Aura Glow ja Aura Black. Note10:n suositushinta on 999,00 euroa (256 Gt), Galaxy Note 10+ mallien 1149,00 euroa (256 Gt) ja 1249,00 euroa (512 Gt).