Tilava Skoda Superb on uudistunut. Auton muotoilua on hienosäädetty mm. uuden puskurin ja jäähdyttimen säleikön muodossa. Perästä Superbin uuden painoksen voi tunnistaa LED-takavalojen välissä olevan kromilistan ansiosta.

Uuden etupuskurin myötä Superbin pituus on kasvanut 8 millimetrillä mittaan 4 869 mm ja Superb Combin 6 millimetrillä mittaan 4 862 mm. Akseliväli, leveys ja korkeus ovat säilyneet entisellään. Skoda Superb tunnetaan runsaista sisätiloistaan. Auton tavaratila on 625-litrainen ja Combissa 660-litrainen.

Skoda lanseeraa samalla uusia avustinjärjestelmiä, kuten ennakoiva vakionopeuden säädin. Superbissa on nyt myös Side Assist -kaistanvaihtovaroitin, joka pystyy havaitsemaan ajoneuvot jopa 70 metrin päästä. Autoon on saatavissa nyt myös täys-LED-matriisiajovalot. Moottoripuolella kiinnostavin uutuus on ladattava hybridimalli Superb iV. Hybridissä on 1.4 TSI -bensiinimoottori (115 kW / 156 hv) sekä sähkömoottori (85 kW). Järjestelmän yhteisteho on 160 kW (218 hv). Ladattavan hybridiversion lisäksi moottorimallistossa on kolme dieselmoottoria ja kolme bensiinimoottoria, joiden tehot ovat välillä 88 kW (120 hv) ja 200 kW (272 hv).

Uutena malliversiona Scout

Usi Superb on ensimmäistä kertaa tarjolla myös Scout -mallina. Skoda Superb Scout on saatavana ainoastaan nelivetoisena farmarimallina. Sen vakiovarustukseen sisältyvät ulkonäköä korostavat korinosat, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, 15 mm korotettu maavara, huonontien paketti ja erityinen Scout -sisustus. Uusi Tangerine Orange -metalliväri on myös saatavilla ainoastaan Scout -malliin.