ASUS julkaisi seuraajan suositulle Zenfone Max Pro -puhelimelle. Uutuudessa on mm. erinomainen akunkesto, parempi kestävyys ja uudistetut kamerat.

Uusi ASUS Zenfone Max Pro (M2) -puhelimessa riittää tehoa mobiilipelaajalle ja toimivaan multitaskaamiseen. Suorituskyvystä vastaa Qualcomm Snapdragon 660 mobiilialusta, jossa on Qualcommin AI Engine tasaiseen, responsiiviseen ja tehokkaaseen suorituskykyyn. Uusi prosessori on jopa 11% nopeampi kuin edeltävässä mallissa. Puhelimessa on 6GB RAM-muistia.

Reunaton näyttö

Zenfone Max Pro (M2) on saanut parhaimman Corning Gorilla Glass 6-lasin, joka on suunniteltu kestämään 15 perättäistä pudotusta ja on jopa 2x kestävämpi kuin edellisen sukupolven Gorilla Glass 5. Sen 2,5D-kaarretut etureunat takaavat, että Zenfone Max Pro näyttää upealta ja on mukava käsitellä. Reunaton korkearesoluutioinen 6,3 tuuman FHD+ (2280 x 1080) näyttö antaa entistä nautinnollisemman käyttökokemuksen.

Päivitetyt kamerat

Älykäs tuplakamerajärjestelmä on koko ASUS Max Pro-sarjan edistynein. Siinä on AI Scene Detection, joka antaa käyttäjän keskittyä kuvaamiseen asettaen säädöt ihanteellisiksi automaattisesti. Tuplakamerajärjestelmä käyttää korkearesoluutioista, erittäin valoherkkää Sony IMX486 sensoria, jossa on jopa 1.9x valoherkkyys, minkä ansiosta kameralla voi kuvata päivällä ja yöllä. PDAF ja EIS takaavat, että kuvat eivät tärähdä.

Tehokas akku

ASUS Zenfone Max Pro:ssa on pitkäkestoinen 5000mAh akku. Tarjoten jopa 35 päivää 4G-valmiutta ja 45 tuntia 3G puheaikaa, ylivoimainen akku kestää entistä pidempään. Käyttäjä voi pelata jopa 10 keskeytyksettä, katsoa videoita jopa 19 tuntia tai selata nettiä WiFi-yhteydellä jopa 23 tuntia.

Uuden ASUS Zenfone Max Pro (M2) -malin (6 GB RAM, 64 GB tallennustilaa) suositushinta on 299,00 euroa.