Samyangin objektiivitarjonta Sonyn täyden kennon peilittömille kameroille laajenee uudella versiolla. Uusi Samyang AF 85 mm f/1,4 FE sopii erityisesti potretteihin, mutta myös muihin kuviin, joissa halutaan lyhyt syväterävyys ja pehmeä bokeh. Näin kuvattava kohde näkyy terävänä ja kohteen ulkopuoliset osat pehmeän epätarkasti.

Putken optinen rakenne koostuu 11 elementistä, jotka on järjestetty kahdeksaan ryhmään. Yksi elementeistä on valmistettu ED-lasista joka vähentää kromaattista aberraatiota, eli värivuotoa. Maksimitarkkuuden saavuttamiseksi Samyang on käyttänyt objektiivissa neljää HR-lasielementtiä (High Refractive). Ne vaikuttavat myös objektiivin suhteellisen pieneen kokoon, sen pituus on alle kymmenen senttimetriä. Yhdeksänlamellinen himmennin auttaa luomaan pehmeän, epäterävän taustan.

Samyangin tehokas Ultra Multi Coating (UMS) -pinnoitus varmistaa, että kuvissa on aina suuri kontrasti ja kirkkaus sekä luonnollinen värintoisto. Sivuvalon aiheuttamien heijastuksien välttämiseksi suositellaan sisältyvän vastavalosuojan käyttämistä. Objektiivissa on nopea, hiljainen ja tehokas automaattitarkennus, mikä nopeuttaa kuvien ottamista.

Uutuus on Samyangin kuudes automaattitarkenteinen objektiivi Sonyn peilittömille E-kiinnityksen kameroille. Kuten myös sarjan aikaisemmat mallit, sitä voidaan käyttää täyden kennon Sony A7- ja A9-sarjan kameroissa sekä APS-C-kennoisten A6xxx-sarjan kameroiden kanssa. Samyang AF 85 mm f/1,4 FE tulee saataville kevään aikana ja sen suositushinta on 655 euroa.