Nykypäivän digitaalisen audion sijasta monet vannovat perinteisen analogisen vinyylilevyn nimeen. Jos hyllystä löytyy vielä vanha vinyylilevykokoelma, tai olet innostunut harrastuksesta uudelleen, Sonyn uusi PS-LX310BT -soitin tuo perinteiset vinyylit nykyaikaan.

Sony PS-LX310BT-soittimessa ääniteknologia ja laitteen rakenne on päivitetty, jotta vinyyli kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Bluetooth-yhteyden ansiosta vinyylin lämpimän äänen saa siirrettyä langattomasti kaiuttimeen, soundbariin tai kuulokkeisiin. Laitteiden pariliitos on yksinkertaista käyttämällä erityistä Bluetooth-painiketta, ja automaattisen toistotoiminnon ansiosta musiikki kuuluu heti viimeisestä pariksi yhdistetystä laitteesta, kun painetaan play-nappia. Lisäksi levysoittimessa on myös äänikaapeli langallista yhteyttä varten.

PS-LX310BT sallii erilaisia vahvistinvalintoja. Tämä takaa laajan yhteensopivuuden käytettäessä erilaisia toistojärjestelmiä ja Bluetooth-liitäntöjä äänenvoimakkuuden säätämiseen. Laitteessa on myös sisäänrakennettu phono-esivahvistin, joka voidaan valita käytettäväksi vahvistimilla, jotka tarjoavat vain linjatason.

Sony PS-LX310BT tulee myyntiin huhtikuussa 2019.