Volvon 60-sarjalaiset lataushybridit; S60 T8, V60 T8 ja XC60 T8 ovat saatavissa Polestar Engineered -erikoisvarustelulla. Erikoismallin on kehittänyt Volvon urheilullisten sähkökäyttöisten autojen erikoismerkki Polestar. Polestar Engineered on kokonaisvaltainen paketti, joka optimoi auton pyörät, jarrut, jousituksen sekä moottorin ohjausyksikön.

Moottorin teho-optimointi nostaa kaksoisahdetun bensiinimoottorin huipputehon 318 hevosvoimaan. Sähkömoottorin kanssa hybridijärjestelmän huipputeho on 405 hevosvoimaa ja vääntömomentti 670 Nm. Auton jousitus on madallettu ja Öhlinsin säädettävät iskunvaimentimet varmistavat hyvät ajo-ominaisuudet mukavuudesta tinkimättä.

Autossa ovat uudet kevytmetallivanteet, joide avoin rakenne paljastaa Brembon kullansävyiset jarrusatulat. Jarrupalojen lämmönkesto on suurempi, ja jarrulevyjen uritettu rakenne (S60, V60) tehostaa jäähdytystä. XC60 -mallissa on Akebonon etujarrut, performance jarrupalat ja reiítetyt levyt. Polestarin tunnukset, mustat kromatut pakoputkenpäät ja kultaiset turvavyöt erottavat Polestar -mallit muista Volvoista.

Erikoisvarustettuun Polestar varustetasoon kuuluvat myös keinonahkainen kojetaulun päällinen, sekä Harman Kardon Premium Sound äänijärjestelmä, joka sisältää 600 W vahvistiminen, 13 kaiutinta ja subwooferin.

Polestar Engineered -autoja valmistuu rajoitettu erä. Erikoismallien hinnat ovat:

  • Volvo S60 T8 AWD Polestar aut. 65 158 euroa
  • Volvo V60 T8 AWD Polestar aut. 69 004 euroa
  • Volvo XC60 T8 AWD Polestar aut. 81 276 euroa